0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyken misafir ağırlamak beni yoruyor.Özellikle de yatılı. Sürekli ayakta oluyorum oraya buraya uzanmak zorunda kalıyorum. Genelde de kaygılı bi yapım var bi şey eksik olcak diye telaş yapıyorum. Aşırı stresliyim. Sonra da kendimi bu kadar yorduğum için pişman oluyorum. İlk gebeliğim de düşük yaşamıştım.

12 Cevaplar

0 oy
(1,735 puan) tarafından
Neden kabul ediyorsunuz, gerçi etmek zorunda kalıyorsunuzdur eminim. Ama karşıdaki kişinin anlayışı ile ilgili bişey. İnsan az düşünceli olur gelmez yatıya da yani
tarafından
Of bilmiyorum gelenler eşimin ablası. Halbuki biliyo kendisi bebeğin eşi aşağıda diye demiştim. Çabaladım durdum mal gibi. Kocaman kızı var elinde telefon hiç kalkmadı
(1,735 puan) tarafından
Birwz uzanıcam abla, ayıp olmaz dimi de. Yorulduğunu anlarlar belki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamileliğim boyunca kimseyi ağırlamadım çünkü çok zor geçti 
0 oy
(14,228 puan) tarafından
Hamileyken oğrenince işten ayrıldım doğuma kadar bi kere dahi misafir almadım. Canım kırılan kırılsın benım ve bebeğimin sağliği önemli 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Evet zor oluyor ama her gelen bn Cay dolduriyim.dedim de hiç biri beni kaldırmadı gidip kendi çayıni kendi aldılar öyle biz severiz misafir ağırlamayı da gerçekten zor oluyor hele son aylarda daha zor ama olsun gelip gidkyolarr işte 
0 oy
(22,456 puan) tarafından
İlkinde düşük yapmışsın şimdi de varmış öyle bir tehliken gelen yüzsüz o kesinde senin çocuğunun hiç kıymeti yok mu düşük tehlikem var de geç ne gerek var kendini yoruyorsun ha ona rağmen geldiler mi ver ellerine tencereyi malzemeyi bir zahmet yapsınlar kendilerine yemek sinir oldum hem onlara hem de kendini bu kadar yorduğun için sana 
tarafından
Diyemedim de kimseye bişey. Hizmet bekliyokar anca karşıdaki düşünen yok. Bi kere sormadı hamileliğimle ilgili bişey kendisi görümcem olur.
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bu kadar kendini yormamalisin gelen misafirlerde anlayisiyla gelmeli 
0 oy
(872 puan) tarafından
Sen niye kendını yoruyorsun ki madem anlamıyor sen de ay ay şurama birşey battı acıdı kanamam oldu de korkut. Mecbur yalan söyleyeceksin ki gerçeği olmasın sen hizmetçi misin 
0 oy
(2,799 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşıyorum misafir gelecek diye hazırlık yapmaktan aşırı yoruluyorum yatılı olmasa bile. 16 aylık oğlum var 26 haftalık hamileyim. En son misafirlerim eşimin arkadaşlarıydı. Peşin peşin söyledim şurda 7-8 aylık olana kadar ne kadar geldiniz geldiniz sonra istesekte alamayız kimseyi misafir diye şakayla karışık durumu izah ettim valla kimseyle uğraşamam 
0 oy
(53,592 puan) tarafından
yatılı misafiri hic sevmem
0 oy
(590 puan) tarafından
ayy bende hamileyken misafir gelcek diye bir suru yemek yaptim 2 gun kendime gelememistim kabul etme misafir 
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Hamile olduğunu bilerek evine gelen insanlar senin yakinindir zaten bir zahmet o eksik bu eksik diye bakmasınlar mutfağa girip yardım etsinler. Eksik olsun hem de ne olacak. 
0 oy
(7,537 puan) tarafından
Ben gebelikte misafir çağırmiyorum. Kaç defa geldiler gerçi çok yorucu oluyordu o yizden genelde kabul etmiyordum

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 617 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde sibelce (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 416 göst.
0 oy
4 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,460,062 soru

23,940,921 cevap

324,745 kullanıcı

...