0 oy
637 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
3 yıl olacak evleneli hiçbir şifresini bilmem daha öncede istedim vermedi bugün Instagram da Nihat Hatipoğlunun bir gönderisini gördüm orda diyor ki eşler bilmeli ama herseyden de suphelenmemeli tarzında eşimden istedim vermiyor ne gerek var napicaksin ben senden istiyor muyum falan demeye başladı içime bir kurt düştü huylandim nedense. Siz olsanız napardiniz siz eslerinizin şifresini biliyo musunuz 

64 Cevaplar

0 oy
(1,618 puan) tarafından
Biliyorum canım söke söke alırım valla o neymiş canım aa
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Sosyal medya hesplarınn şifresi,  banka kartı n şifresini onn dışnda nereye ne kdar harcama yaptı herşyi bilirim saklamaz aynı şeklde bnde saklamam evde telfnlrımz hep ortadadr ama asla sormdanda almayız 

Mesla annemi aramm lazm şarjım yok dyelm aşkm annemi arıcm telfnu u alıyorm der alırım yda onn şarjı olmasn bişy bakması greksin hava durumu VS.  Aşkm şarj yok telefonu alıyorm der 
0 oy
tarafından
Biliyorum :) ama kurcalamam o ayri.
0 oy
tarafından
Evet şifresini biliyorum sadece telefonunun diğerleri asla vermez zaten sosyal hesap kullanmaz Bende öyle. Eğer vermese şifresini ben şüphelenirim bir eş neden şifresini saklar ki 
0 oy
tarafından
Evet biliyorum ama elime alıpta telefonunu karıştırmam. Tabi vermeseydi bırak karıştırmayı her gün her şeyini incelerdim hiç boş durmazdım ama o güveni veriyor çok şükür :)
0 oy
tarafından
sifresini bilmam ama istersem acar. o da benmkini bilmez .. yanii ne yaoiyorsa cikar xtn sifreyle ilgisi yok
0 oy
(4,902 puan) tarafından
4 buçuk yıldır evliyim biliyorum ve hiç değişmedi şifresi. 
0 oy
(706 puan) tarafından
Benim parmak izim bile var telefonunda ama bizdede söyle bişey var şifrelerini vermez onun telefonunu istediğim zaman kurcalarim benimde ayni
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Bütün heryerin sifresini biliyorum hatta bilmek değil ikimizin şifreler hep aynı..olurda bişey olur kolay ulaşım olsun diye..telefonlar zaten hep ortada..ama çevremden gördüğüm yapan aldatan her türlü yapar öyle şifre telefon çokta önemli degil
0 oy
(13,722 puan) tarafından
Oda biliyor bende biliyorum 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Evet biliyorum oda benimkini bilir 6 senedir hiç gizlemedi şifresini telefonunu 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
İkimizde şifre kullanmıyoruz 
0 oy
(711 puan) tarafından
Telefon şifresini.  Bilirim ama öyle sosyal medya şifresini bilmem bilip napacan kız harbiden amaaaan. Oda benim telefon şifremi bilir sosyal medya mi bilmez ben sevmem arkadaşlarım misal resim atarlar ev hallerini yada normla resim paylaşırlar şifre onda olsa acaba gördü mü diye aklıma kurt düşer ne gerek var benim kız arkadaşlarıma bakıp bakmamasina bende zir kız ekli onda da erkek onun sayfasına girdim mj erkeklerin paylaşımlarına bakıp napacam amaaan hiç uygun degik bence dertsiz başımı da agritamam .yanında mesela kimleri aratmis ona falan bakarım sonra veriririm eline kim ne paylaşmış ona bakmam hiç 
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Instegram Facebook bilmem ama o da kullanmaz zaten video izler sadece ınstegramı bende de açık telefon şifresini de bilirim sorun yapmaz
0 oy
(7,792 puan) tarafından

Esimin sifresi yok :silly:

0 oy
(461 puan) tarafından
Vallahş benim eşimin telefonunda parmak izim kayıtlı lazım oldumu hemen alır açarım :)
0 oy
(229 puan) tarafından
Sosyal medya hesaplarımız ortak telefon şifrelerimiz parmak izimiz yedek şifre evlilik tarihimiz ama telefonunu elime almam whatsapp a falan bakmam şüpheyle yaşanmaz yaparsa bişeyler kendine yapar bana bişey olmaz en fazla alırım kızımı istanbul a kendi evime giderim 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Onun telefon şifresi benim yüzüm baktığım gibi açılıyor zaten uygulamalarda da şifre yok sosyal medya de sadece Instagram kullanıyor yazarları falan takip etmek için bir tek ben ekliyim zaten Instagrami bende de açıktı 2 yıl sonra sildim kendimden gerek yok 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Eşimin telefonun da şifre yok 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Bilirim o da benimkini bilir 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,035 göst.
18 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Asyam (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
76 cevap 895 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,117 puan) tarafından soruldu

408,537 soru

12,275,585 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...