0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (920 puan) tarafından
Kızlar ben ne zmn kızartma yapsam heryere sıçrıyor bide hep yapışıyor sert olması bekiyorum çeviriyorum nasıl yapabilirim taktik verin :))))

12 Cevaplar

+1 oy
(387 puan) tarafından
Yağ iyice kızmadan atiyorsan yapışır. 
-Reklam-
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Ne kızartıyon anamm anlamadım
0 oy
tarafından

Neyi kizarticaksn baya bi kurula yaginda biraz bol olsn hafif bir sıçrama olur ama oyle batacak kadr deil mis gibi oluyor daha bu sabah patates kizarttm :D

0 oy
(135,783 puan) tarafından
Fritoz kullan kiz tencerede hem ev kokar hem sicrar
0 oy
tarafından
Yağ iyice kızmasi gerekir yoksa yapışır birde patatesler sulu falan oluyorsa etrafa sıcrar yağ içine su girince 
0 oy
(377 puan) tarafından
Kapak ortebilirsiniz. Birde kizarttiginiz şeyden ötürü yapışıyordur. Ben teflon ve granitte genelde kizaritorum hiç yapışmaz olmaz. Birde yağ sicramasin diye bir kapak gibi bir şey çıkmış ondan alabilirsiniz mesela
0 oy
tarafından
Bol yağda kizart. Yağın içine attığın malzeme yi yikadiktan sonra iyice süz su olursa sıçrar.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kız yağını az koyup kizmadan atarsan yapışır ve çok tuaf oluyor çok yumuşak değişik oluyor yağını kızdır ve biraz bol koy patatesleride ıslak attarsan çok sicrar
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Patatesleri soyunca dilimleyince yıka suyu süzülsün bol yağda kızart
(7,791 puan) tarafından
Bide sarı patates alacaksın
0 oy
tarafından
Bol ve iyice ısınmış yağda kızart yapışmaması için. Kızarttığın sebzeleri de iyice kurula kağıt havluyla. Bir damla bile su olsa çok fazla sıçrar kuru olsun kullandığın malzemeler
0 oy
tarafından
Yağ iyice kızsın öyle pişir ben hiç öyle sorun yaşamıyorum 
0 oy
tarafından
Kızartma yaparken kapak kullanıyorum patatesi atarken kapağıda hızlıca kapatıyorum birde yağ kızgın olursa patatesler yapışmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
13 cevap 470 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Meryem255 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 227 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,099 puan) tarafından soruldu

411,951 soru

12,401,796 cevap

44,460 kullanıcı

Kategoriler

...