0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından
Misafir odamin koltuklari bembeyaz o yzuden pek kullanamıyorum esim babasi cok beğendi de bize aldi neyse kizlar demem o ki hic kullanmıyorum tipi cok gzuel ama ben kilif çektirmek istoyruum üstüne yeni model varmı sizce ozel dikim pahalimi olur yoksa giydrime varmi? Ayy çözümu olan yokmu?

6 Cevaplar

0 oy
(13,781 puan) tarafından

Ben kılıf sevmediğim için kullanmiyorum o yüzden de rengi bordo  :)

(497 puan) tarafından
Mecbur almam lazim:(
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Amaaaan örtü sevmiyorum ben ama küçük bebe varsa çok fena kirleniyo 

Ayda bi koluna kuvvet tatlım otur rahat rahat silersin nolcak
(497 puan) tarafından
Ay çocuk varda gitmezler odaya misafir odasi kapi kapalo ama illaki kirleniyor
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Giydirme olunca koltuk tamamen kapanıyor asla sevmıyorum sadece oturma yerıne ıstedıgın bır renk ortu al ser hazırlardan kalıtelı kumpaslar var yenı cıkan kol koyma yerlerini vs de silersin kırlendıkce komple kapatma derım 

(497 puan) tarafından
Hiimm aslinda o ortuler de mantıklı kol kismi deri zaten silinir
Giydirme dusundim de kullanışı acaba nasildir?
Ki ozel dikim gerçekten cok pahalı
tarafından
verdıgın paraya degmez egreti duruyor bence tam oturmuyor ne kadar ozel dıkselerde at şeyine kelebek konmus gıbı sevmıyorum ben :D
(497 puan) tarafından
Hahahahahah illahi bacım yani diyosun hit şu ortulerden al hee valla mantıklı 2 ortu 2 de tek kesolik icin alirsam 250 cok cok tutar ama ozel dikim 1500 en az tutar haklisin galiba
tarafından
kız tabı eskıyecek giydirme de alsan ne gerek var onca paraya bazen basit dusunmek lazım :D bak yoruma foto atıcam benım koltukların turkuaz ve beyaz cızgılerı var aynı tonu bulamadım ortuyu beyaz aldım yürek yemıs gibi :D  sonuc hosuma gıttı ama yakıtı bu sekıl
(497 puan) tarafından
Bekliyorum baci at:)
tarafından
duzenledım yorumumu  bak canm
(497 puan) tarafından
Ayyy cok hoş olmus canım bayıldım valla gule güle kullan Kizz sagol sayende vazgeçtim almaktan örtü alcam bende

Peki beyaz koltuğa kenarıda gri hangi renk alayim ?
tarafından
açık pembe hos olabılır yada yıne beyazdan devam :) halında olan bır renkte olabılır uyar beyazla griye hepsı gıder ya
(497 puan) tarafından
Benim aklımda da fusya yada zümrüt vardi bakalim baci alacam

Tekrar teskkur edeeom canm eşime karar degistirdigimi soyluyimmde garibim sevinsin hahahahahahahaha
tarafından
sevinir havalara uçar :D
0 oy
tarafından
Kilif diktirip koltugun butun gorselini kapatcagina senin yerinde olsam yuzunu degistirirdim.
(497 puan) tarafından
Cok masraflı olur
tarafından
Orasi oyle ama kilifta koltugun butun gorselligini kapatacak o yuzden dedim
(497 puan) tarafından
Işte guzel bir ortu alcam
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Ben satıyorum hesabım Esra1home halı fotoğrafı var profilde Instagram ordan gelen memnuniyetlere bakabilirsin 
0 oy
tarafından
Valla ben örtmek istiyordum örtüyordum da eşim aşkım boş ver niye örtüyorsun dedi , ben de eskimesin ya dedim, dünya malı boş ver,eskisin ki yenisini alalım dedi :D o öyle dedikten sonra örtülür mü :D örtmüyorum artık valla :D
(497 puan) tarafından
Eyw da malda yiğidin yongasidir bacım
tarafından
Valla bacım kocam öyle dedikten sonra niye hala diretiyim :) inşallah istediğin gibi bi model yaptırırsın canım
(497 puan) tarafından
Maşallah enisteye benimki  yanina yollada azcik dersin alsin :D
Inşlalah canım
tarafından
:D :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 386 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 559 göst.
0 oy