Merhaba arkadaşlar gine ben ufak bir sorum olacak linclemeyin .. Dün akşam kayınvalide ye gittik daha apartman dairesine adım attık oğluma etrafı tanıtıyorum kayınpeder çocuğu hiç sormadan arabasından aldı bizi bile görmeden koşarak kayınvalide ye verdi yani biraz durdum suratıma kapıyı kapayacaklarmi diye bu durumu kaç kez konuştuk beni kışkırtmak için yapıyorlar bir eve girelim bebeğimle evi görsün sizi görsün gülsün güvende hissetsin kaçırır gbi almaları tuhaf di yani yarım saat ağladı bana bı bakışı var yavrumun al anne der gbi çocuğumu bir buçuk saat sonra alabildim oda açıktı diye neyse uzatmadan nasil bir dille konuşup davranışlarına dikkat etmelerini sağlayabilirim çok küfür ediyorlar çocuğun yanında tamam konuşmuyor ama bu konuşmucak anlamına gelmiyor ileride illa duyucak ama dikkat edilmesi gerekmiyor mu oyuncak getiriyorum bu artık büyüdü başka şeylerle oynasın diye dolu ilaç kutularını veriyorlar evde camlar kapalı tütsü yakıyorlar öksüre öksüre bı tuhaf olduk ve dudağından çok öpüyorlar ağzımı açsam bana bagriyorlar oğlum bı kere bile gülmüyor oraya gidince kadın hiç gülmüyor ztn sigara içip gelip çocuğu öpüyor eve bı geldik üstü tütsü sigara parfüm kokuyordu . Bir link varmı bebekler su davranışlardan rahatsız olur gibisinden kısa yoldan bir konuşma olsun aramız iyi ama mevzu çocuk olunca başka biri olup çıkıyor konuşamiyorum
404,030 soru
12,103,552 cevap
36,421 kullanıcı