Yorma bebeni bunlar onun döneminde yeterli şeyler anası kafasını vurması dışında aynı şeyleri kizimda yapiyo 11 gün sonra yaşına giricek..mesela oglum kızımın şu zamanindayken yürüyodu ama kızım daha yeni yeni koltuktan tutup kalkıp adım atıyo yani endişelenme daha zamanı var herseyin
Benim yigenim 14 aylıkken felam yürüdü onun dışında benim kizimda bı ara sürekli kafasını duvara yere vuruyordu sinirlenince istediği olmayınca 1 yaşında tekli kelimeler söylerler hatta benim kızım ilk 1 yaşlarında mama anne baba derdi 2 yaşına kadar sonra hiç bir şey konuşmamaya başladı sonra 3 yaşına dogru açıldı elhamdülillah. Parmak ucunda yürümesi benim kızıma ayağı eğri dediler daha küçüktü ortopediye gittim doktor bu kızı niye getiridiniz küçücük bu hiç bir şeyi yok dedi. Anneyiz benimde geçmişte suanki hamileliğimde evham yaptığım çok şey vardı herkes bana gülüyordu deli gibi bakıyordu. Ama benim gözümde çok büyük şeylerdi. O yüzden seni çok iyi anlıyorum endişelenmeni gerektirecek bir durum göremedim tabi ben doktor değilim ama yinede için rahat etmiyorsa bı çocuk doktoruna götür ama onunda bi şey diyeceğini sanmıyorum sadece için rahatlamış olur
1,492,931 soru
24,393,401 cevap
349,466 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın