0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
2 yaşlnda kızım,tükendim resmen biri bana bir çözüm önersin Allah aşkına

13 Cevaplar

0 oy
(3,075 puan) tarafından
Bizde 2 yasindayiz yeni yeni ayakta sallamaya alistiriyorum memeden ayrılma donemimiz
(91 puan) tarafından
Ya canım niye alıştırcaksın ki?Çok zor hemde çok ağlamak istiyorum ayaklarımın ağrısından
(3,075 puan) tarafından
Memeden ayriliyor ilgi istiyor sallayinca duruyor
(11,579 puan) tarafından
Yanına uzansan sarılsan masaj yapsan ben öyle uyututorum canım 2 yaştan sonra birde sallamaya alıştırma bence
(14,130 puan) tarafından
Bencedeee kız sonra bide onu biraktirmk için ugrastrcaksin
(11,579 puan) tarafından
Bende emzikten ayırcam nasıl yapcam bilmiyom
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Valla ben de oyoe.kac saat sallardim.hic durmadan yemek yiyemezdim en son dedim asla sallamicam biraz zor oldu ama sallamayi kestim.iki gunde smdi ara sira sallyom.kafana koy ve yapp 
(91 puan) tarafından
Yöntem ne canım nasıl bırakdırdın ... Yani kesintisiz uyusa tamamda ,geceleri kalkınca nasıl uyutucaç onun derdiyle kesemiyorum sallamayı
(1,265 puan) tarafından
Gece kalktgnda nasil oluyo tamamen uyanikmi yoksa yarim yamalkmi uyanik oluyor onemli olan o benimki daha kucuktu 8 aylkken biraktim ben bi anda kafama koydum sallamicm artik diye uyansada ya emzrdm ya gezdirridm kucagmda ondan sonra yada pispis yaptim gotune oyle birakti
(91 puan) tarafından
Evet canım ben geç ayıldım keşke o aylarda başlasaydıç daha kolay olurdu ... Benimki kalksa gezdirsem ona alışır ... Pış pışla hiç durmaz ... Çok zor durumdayım... Bazen tamamen uyanık oluyr bazen uykulu ama mızmızlanıyor ... Alışkanlık hali sanki kalkmak
(1,265 puan) tarafından
Valla kuzum soyle bisi yaninda muzik acabilirsn bi aglicak iki aglick ondan sonra aliscak ha smdi ben kendim de hata ettim kucagma alisti ama hasts buralar baska turlu uyumuyordu gezdrmk.zprundydim.oyle alisti kucagada  dedgm.gbi kararli olmaslisin
(1,265 puan) tarafından
Gunduzz salliyormusun
0 oy
tarafından
yatagına koyacaksın yanında oturacaksın ama sallamayacaksın mirim kırın ede ede öyle uyumaya alışacak 1 hafta 10 gun surer alışması ama pes etmemen lazım
(91 puan) tarafından
Ya bu sallama hayatımdan çıksa gerçekden artık çok tükendim
tarafından
Bu sekılde cıkar pes etmeden yapmalısın ben 4 aylıkken bıraktırdım bu sekılde
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Uyku eğitimi vermeyi dene canım sırtını kası Masal oku hafif bi müzik ac netten bakabilirsin
(91 puan) tarafından
İşe yaramıyorki canım ya da ben becerümiyorum çok inat kızım
(13,785 puan) tarafından
Ah canım bilmem mi o inanılmaz bende de var tane daha 3 aylık ama kök söktürüyor
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Yanına uzan evde ki bütün ışıkları söndür hiç ses olmasın bak herkes uyudu kediler uyumuş köpekler uyumuş falan de masal anlatır tarzda anlat saçını okşa derken bir bakmışsın uyumuş ilk günler zor olur biraz uzun sürer dalması ama emin ol en sonunda alışıyor 
0 oy
tarafından
Al yanına sarılarak uyuyun biraz geç uyur ama uyur yani sallamaktan iyidir 
(91 puan) tarafından
Kalkıb gidiyor
0 oy
(8,396 puan) tarafından
1 yaşında ara ara sallıyorum ama kendisini sallamami hiç istemiyor Artik geceleri kendi uyuyor döne döne uyuyor
0 oy
tarafından
Ben ilk günden hiç sallamadim ayağımda

Zor bırakır memeden keserken nasıl zorlaniyorsan ayakta sallamaktan da öyle zorlanırsın
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Benimki bi ara tamamen babasının kucağında gezerek uyuyan bi bebek haline gelmişti.. Ne ara o hale geldi onu bile anlamadım.. Sonra kendi çapımda bi uyku eğitimi verdim :D İlk gün beşiğine koydum, internetten bebek uyutan müzik diye geçen müziklerden birini açtım, hiç bi şekilde konuşmadım.. Çok ağlarsa kucağıma alıp bir iki dakika tuttum sakinleşene kadar, beşiğin yanından ayrılmadan.. Beşikte ayağa kalktı, seslendi, yuvarlandı falan.. Emmek isterse emzirdim geri yatırdım.. İlk gün kırk dakika falan uğraştı sanırım.. Sonraki gün, dokuzda uyutacaksam dokuza kırk kala falan başladım aynı şeyleri yapmaya.. Öyle öyle süre azaldı.. Allah bozmasın sonraları direk odaya geçip emzirince uyumaya başladı.. Şimdilerde de uyku saati yaklaşınca ağlıyor, beni de durdurmuyor uyuyacam diye

0 oy
(20,616 puan) tarafından
2 yaşında niye sallıyosun yanına yat birlikte uyuyun bi süre sonra alışır kendi uyumaya
0 oy
(8,843 puan) tarafından
benım 7 aylık hıc alıştırmadım emerek uyo bıyere koydumu uyo arada salıyom ama ayağımda dıyıl 
0 oy
(14,130 puan) tarafından
26 ay salladım karnım burnumda bile salladım sonra kestim artık yanına yattım üç gün zorlandı sallamayi destekli uyumayı kesince uykusu da kesintisiz oldu
0 oy
tarafından
Bende helak oldum ne zmndan beri uyuyor tekrar uyaniyor cildiracagim artik

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 738 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 833 göst.
+1 oy
30 cevap 1,492 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (534 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,241 cevap

42,255 kullanıcı

Kategoriler

...