Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Haksızlıkla ilgili
0
oy
236
göst.
15 Ağustos 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
soruldu
Kzlar kaynaniz tarafından haksızlığa uğrarsanız tepkinizi.nasil koyarsınız ve aynı binada yaşıyorsanız hep nazi kahrı bana keyfi sefasi eltime eltim doğum yapalı 40 gün oldu bebek için misafiler gelyo kaynanmim evine eltimde kendi evinde bebeğe enfeksiyon kapmasin diye çıkartmıyor haklı bu konuda ama gelen giden çok olyo gelen kalkmak bilmyo kaynanmda benden yardım beklyo çıkmadım mi trip atyo bnmde bilen bilir bitane özel cocgum var ve bir.kzim var yorgunluktan maf olyrm bugünde misafir geldi cnm çıktı ilgilenmekten misafirler gttikten sonra eltim.geldi hediyeleri topladı evine indi sonra kaynanma dedm iniym bnde yemek yapcm dedm TM dedi sonra baktım kaynanm da yemek yapmış eltime indirmiş insan düşünür bu kadın bütün gün canı cikmis.misafirlerden fazla yemek yapayım da oda evine indirisn uğraşmasin siz olsaydınız genel olarak tavrınızi nasıl koyardnz lütfen kıskançlık olarak algilamayin eltimi falan kiskanmuyorm kaynanama bu tavrı yüzünden snir oluyorum
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
15 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben olsam evime inmem yemek yapmış madem eşim gelince yer öyke inerim yada evime iner yemek vakti kaynanam çıkarım orda yer inerim yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Bunları yapmak istemiyorsan ikinci bir şık asla çıkma yukarı işim var gelemem de olsun bitsin
15 Ağustos 2022
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm yemek için bsy demediki bana az bsy War malzeme yapcm dedi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Ağustos 2022
Kukuli
(
16,467
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin hatan nerde biliyor musun. Kapini kapatip evinin içinde yaşamak yerine hep birilerinin yardimina koşayim diyorsun. Sen gece gündüz işlerini yapsan yine yaranamazsin. Sanane onlarin misafirinden. Yazik değil mi senin çocuklarina. Kapat kapini çocuklarinla ilgilen. Kimse sana mecbursun yapacaksin diyemez. Kendini böyle heba ederek kimseye yaranamazsin. Sen kendine değer vermezsen başkasi hiç değer vermez.
15 Ağustos 2022
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok ama çok haklısın cnm kaynanm.trip atinca vicdan.yapym haksizmiyim.diye.kuruntu yapiyorm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla bacım senin tavız vermenden maynaklı bak ben 5 senelik gelinim kaynanam 30 kilo domates almış konserve için yengesinin kızını cagırmış yardıma aynı bşnadayız kaynanamla benim gitmicegimi bilir misafiride olsa cıkıp yardım etmem bana güvenerekmi alıo ediyor
15 Ağustos 2022
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu nasıl başardın cnm yani kaynann.muhakak.seni bi iş için çağırmıştır ne diyordun.bide.ne.sıklıkla.yanina ckyn
15 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Evlendim evleneli tavrım netti hep derdim kimseye hizmet ci gelmedim diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ağustos 2022
MYK
(
79
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocama anlatırım. Zaten kocan az cok goruyordur her seyi. Asla gitmem evine lafini da veririm. İcine atma icine atarsan sen mahvolursun
15 Ağustos 2022
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimden Allah razı olsun çıkma yapma der senin yükün ağır der
15 Ağustos 2022
MYK
(
79
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendine eziyet etme gercekten cok buyuk bi haksizlik var ortada
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ağustos 2022
isimsizonline1
(
1,439
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla ben kiskanclik olarak algilamadim ama net olarak bir dha cagiridginda isim var gelemem gibisinden kestirip atarim eger ki eltim hic birseye elini sürmüyor misafirlere ben hizmet ediyorsam ve gosterdihim ilgi kadar ilgi gormuyorsam mesafemi koyarim valla ister trip atsin ister konusmasin cokta onemli degil
15 Ağustos 2022
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet cnm.surmuyo misafriler gttkten sonra gelyo bebeğe gelen hediyeleri toplayıp evine iniyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ağustos 2022
Sudem'sin❤Kuzey'imm
(
3,144
puan)
tarafından
cevaplandı
Yoo bu kıskançlık değil,doğum yapalı kırk gün olmuş eltinde yardım edebilir bir şeylere bence,kimse için kendimi yoramam valla, postunu okuyunca ne alaka sen yardım ediyorsun oldum yani
15 Ağustos 2022
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet cnm ve 2 cocgm War tavrimi nasıl koymaliyim
16 Ağustos 2022
Sudem'sin❤Kuzey'imm
(
3,144
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım önce sen canının değerini bil gerisi gelir emin ol
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ağustos 2022
Lavintuba
(
450
puan)
tarafından
cevaplandı
oh ne ala hizmeti sana yaptirip yemegide eltine yapip goturmesi cok haksizlik esit davranmiyor trip atarsada atsin yuzunu asarsada umursama eger laf edersede bnmde 2 cocugum var canim cikiyor ama birtek benden huzmet bekliyorsun kusura bakma bundan sonra herkez kendi misafiriyle ilgilensin bnm evimin isi bana yetiyor de
16 Ağustos 2022
Sugra
(
1,257
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerçekten de öyle cnm haftanın 3 günü oğlumun fizik tedavisine gdyorm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz