0 oy
589 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Arkadaslar biz eltimle uzak oturuyoruz,arada telefonla ve sosyal medyada konusuruz.kendisi kiskanc ve merakli.herseyi sorar, ama ben daha mesafeli durmaya calisirim.

Mesela biz tatile gitmwyi planliyoruz esimle evlilik yildönumumuz icin, yani haber veriyimmi iste biz suraya tatile gidecegiz diye yoksa gerek yokmu,cunku sosyal medyada paylasim yaparim bu sefer kiskanir neden hic söylemedin der yani kendimi baski altinda hisediyorum sanki.cunku cok merakli herseye takintili,aramiz bozulsunda istemem.ben ne merak ederim onlar ne yapuor ne ediyor ,bisey söylemese dahi uzulmem.sizce ne yapim?

24 Cevaplar

+1 oy
(804 puan) tarafından
Yoo söyleme sorarsa da eşim sürpriz yaptı hiç haberim yoktu o ayarlamış de. 
(18,196 puan) tarafından
Aynısını düşündüm
(51,606 puan) tarafından
niye yalan söylesin ki hesap vermek zorunda mi boşver evet geldiik de gec
(18,196 puan) tarafından
Arkadaş saklamak istiyor ama sakladığı da anlaşılsın istemiyor onun için öyle dedim yoksa söylemek zorunda tabiki değil
(51,606 puan) tarafından
iste saklamasin bunu sakla baska birşeyi sakla kuma gibi gizli sakli mi yasicak hayatını ondan dedim canim
(18,196 puan) tarafından
Dogrusu tabiki bu ben kendi anne babama bile her yaptığımı ettiğimi anlatmıyorum bizim hayatımız sadece bizi ilgilendirir he elti çok alakasız bir insan tatil planını anlatmak için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Direk eltınle muhabbeti kes hayatımdaki insanlar bana huzur vermeli stres degıl bu kadar basıt
(11 puan) tarafından
Aynen walla ,baski hisediorum sanki
tarafından
Cevabımız ekte bulunmaktadır. ⊂(•‿•⊂ )*.✧
Aynen öyle ✧◝(⁰▿⁰)◜✧
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Ben kendim dışımda kimseyi düşünmem tavsiyem yaşam kaliten ruh sagligin için insanları bu kadar takma onemseme ❤️
(11 puan) tarafından
Saol canim walla haklisin,bilmiorum okadar kendisino sevdirmeye calisiorki oysaki kiskandigi icin merakindan surekli yaziior ariyor kendimi ona hesap verecekmisim gibi hissediorim, oyizden yorumlariniz cok önemli benim icin
(2,512 puan) tarafından
Kuzum benim ben 8 yıllık evliyim eltim ile 5 kere konusmusuzdur numarası bile kayıtlı değil samimiyete gerek yok benimki de aynı senin ki gibi çünkü ❤️
(11 puan) tarafından
Dimi yani❤
0 oy
tarafından
Niye söyleme gereği duyuyorsun ki izin mi alacan yada ne amaçla anlamadim
(11 puan) tarafından
Ne bilim surekli ariyor yazior hep beni merqk edior nerdeyim ne yapiom die,sonra kurser die bende kendimi baski altinda hisediyorum,ne yapim herseyimi anlatmak istemiyorum, esimde dior anlatma bosver .esim hep arkamda.ama ben sanki kuseer die haber verim kafasina girmisim
tarafından
Boşver hem mesafe girmis olur aranıza bu bahaneyle
(11 puan) tarafından
Tamam canim
0 oy
(15,739 puan) tarafından
Ben hiç söylemem. Tatile gidince haberleri olur. Haber versende nispet yapiyor derler. 
(11 puan) tarafından
Aynen canim, sosyal medyada paylasimi mi yapim dimi?görsun
(15,739 puan) tarafından
Tabi canim sen ona göre mi yaşyacaksin. Istediğin gibi paylaş.
(11 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Haber vermeye mecbur değilsin takma eltini bu kadar 
0 oy
(2,840 puan) tarafından

Haber vermeye mecbur değilsin takma eltini bu kadar 

(11 puan) tarafından
Haklisin walla
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Soylemen gereken birsey yok bence ama sana sorarsa bi yere gidecek misiniz diyw o zman söyleyebilirsiniz bence benim fikrim diger turlu soylesen durduk yere bu sefer de dusunecek ki beni kiskandiemak icin soyluyor falan diye 
(11 puan) tarafından
Aynen canim Oyuzden soylemeye gerek yok, zaten istemiyorum söylemek
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Konusu olursa şöyle eğer kıskanıyor sa birden dersen bana hava atıyor der söylemessende  ne gerek vardı gizlemene tatilindemi gözüm vardı der 
(11 puan) tarafından
Hahahahah walla tam o tip ,söyleswm kiskandiriyor der,söylemesem senden cok tatil yapmisligim var dersastim ama söylemem ev ayri,hesap ayri,kitap ayri
(3,863 puan) tarafından
Anladım kız zaten hmn Allah kolaylık versin boşver  izah etmen gerek yok
(11 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Söylemek zorunda değilsin kiskancsa gelmek ister 

Gerek yok
(11 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Söylemek zorunda değilsin gerekte yok bence
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Üzerinde baskı hiisetcek kadar takma bence yani herkese her şeyi demek zorunda degilsin
(11 puan) tarafından
Haklisin canim
0 oy
(520 puan) tarafından
Amaann kendine dert mi arıyorsun  canın ne istiyorsa onu yap. Öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye dert edilecek bir konu değil 
(11 puan) tarafından
Haklisin walla canim, insan saf olunca iste
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Alt üstü otururuz eltimle ben ve o ne yaptığını söylemez bende sormam
(11 puan) tarafından
En guzeli
0 oy
(888 puan) tarafından
Eltim yok ama olmus olsadi neden soyleyeyim ki 
(11 puan) tarafından
Dimi yani,.hep ariyor yazior, ne ediyon ne yapion, sanki isi gucu benim.oyuzden bende sizlere sormak istedim ,
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Ya benim eltimde aynıydı . Kendinden bir cümle alamazsın ama ben ne yapcam nereye gideceğim sürekli sorar kontrol ederdi. Samimiyetimiz bi sebepten azaldı artık kontrol etmiyor da özgürlüğüme kavuştum 
(11 puan) tarafından
Ay ne guzel,ben ne yapim sence nasil kurtulurum hep ariyor yazior
(11 puan) tarafından
Sosyal medyada arkadasinmi,yani paylasimlarini göruyormu
(1,321 puan) tarafından
Paylaşım yapmıyorum aslında ama eşlerimizin işi aynı
(11 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
tarafından
Gidince haber ver. Pilanlamıyorduk aniden gelişti dersin. Söyle sonra durum paylaş.
(11 puan) tarafından
Bilmemki sonra hep öyle alisir
0 oy
(318 puan) tarafından
Ya Allah aşkına kime ne senin ne yaptığından nereye gittiğinden , kötü alıştırmışsın , soracak olsa "bilmem aklıma gelmedi sana söylemek yada gerek duymadım dersin" bi de bi ara laf arasında "ben öyle her şeyimin sorulmasını merak edilmesini hiç sevmem bende kimseye sormam" de  oda saf değilse anlar ve bence arana biraz mesafe koy bu kadar hayatının içinde olmasın baksana tatile gitmeden bile stres olmuşsun onun yüzünden.
(11 puan) tarafından
Aynen walla stress yapiorum bosyere
0 oy
(3,094 puan) tarafından

Aman ne dert ediyorsun ya dertsiz başıma keyfine bak bırak çatlasın :D biz mesafelizt o istedi böyle olmasını şmdi memlekete gidiyorum demedim gidiyorum 

(11 puan) tarafından
Hahaha eniyisi
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Tabi ki söyleme . Hava atıyor der senin icin  paylas gorurse görsun 
(11 puan) tarafından
Tamam canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 168 göst.
0 oy
8 cevap 136 göst.