Kızlar başvuruda bulunmuştum. Ve beni aradılar başvurunuzu gördük . Size verilen nuamraya yarın akşam 8 e kadar 1-2 dklik kendinizi tanıtan bir video atmanızı istiyoruz dediler . Sonra size dönüş yapılacaktır. Ben çok heyecanlandım başvurum kabul edilirse ya rezil olursam . O kadar dalga geçtim ki. Nasıl bu soruyu bilemezsin nasıl yapamazsın nasıl edemezsin diye . Başıma gelir diye korktum. şimdiden büyük heyecan bastı oraya gidersem lal olurum kesin napim kızlar fikir verin
Haydin saaa hayirli başarilar
5 sene önce beni de aradılar. Gittim görüşmeye yani ön mülakata. Bir kaç tane soru sordular. İşte kazandığın parayla ne yapacaksın, kendini tanıt, hobilerin falan. Gayet iyi geçmişti görüşme. Bayağı olumlu konuştular. İkinci mülakat yarın gelir misin dediler gelirim dedim. Tamam size bilgilendirme mesajı gelecektir dediler. Gelmedi o gün bugündür bekliyorum :Ddd
Hadi hayırlı olsun cnm inşallah başarılı olursun Ben de eşimle başvurmuştum 3 yıl önce hala aramadılar genel kültürüme güveniyorum eşim de destekliyor ama aramadılar hala
Haber et giz gidersen bence git kendilne özgüvenin çoğalsın get get
412,062 soru
12,404,519 cevap
44,562 kullanıcı