Kızlar dıger postumdan bılen ler bılır erken dogum rıskım vardı acıklıgım tamdı bebek dogmasın dıye rahmımı dıktırlar eşim ben ve 1 yasındaki kızım hastanede kaldık ona ragmen suyum geldı sancı basladı bu aurecte ablanlara yanıma gelın dedım amelıyat oldumı soyledım hıcbırı gelmedi dogumum baslayınca amelıyat ta İlk rahmıme atılan dıkıs acıldı sonra sezeryan oldum toplam 3 amelıyat gecırdım 15 gun hastanede yattık eşim ben kızım bebegımde kuveze alındı beyın kanama rıskı var denıldı aılene ablanlara gelın dıye cok yalvardım bırı 2 cocukla nasıl gelım dıyor dıger mahrem olmadan gelemem dıyor sezeryandan sonra eşim tekrar yanımda kaldı Rabbım basımdan eksık etmesım onu patronuna 23 gun calısmadıgı ıcınde naadtan kestı zaten bırıkımımız yok kıra dayız aılene cok kırıldım amelıyat tan amelıyat gırmeme ragmen yanımıza gelmedi evladım hastanede kaldı bakmaya gelmediler sımdı ıse arıyorlar bende gunlerdır acımıyorum telefonu axsam nasılsın bebek nasıl dıcek ondan sonra AA tm ıyınısler duyup hayatlarına devam edıcekler bende acımıyorum cok kırgınım dogru mu yapıyoruö