0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,622 puan) tarafından
27 yaşındayım dış yaptirmam gerekiyor da implant 5 bin istedi tek diş için kancalı diş olur dediler sizce yaşıma uygun olir mu arka dişler zaten 3-4 tane yanyana yok en sonda

3 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
canim 70 yasinda insanlar implant yaptiriyor o kancaliyi takmamak icin 
(1,622 puan) tarafından
Hadi ya o derece diyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle bi soru sorduguna göre sende dış görünüme önem veriyosun ve tereddütlüsün. Tabi ki de yasına uygun değil bunu herkes diyecek. benim annem 50 yasında o bile implant yaptırıyo taksit taksit ödediler 6 bini. Eşinin maddiyatı hiç iyi değilse yaptır mecburen çünkü damak kaybolur bi daha hiç biley yaptıramazsın.
(1,622 puan) tarafından
Evet önem veriyorum çok arada kaldım ama tek diş değil 25-30 bin fiyat verdiler bana şu zamanda biraz zor onu ödemek kredi borcumuz da var çünkü ev yapınca kredi çektik
tarafından
Feragat edeceksin o zaman mecburen canım kabul edicen kancalı dişi. Çok zor yaa bos bıraksan diğer dişlerde kayar iyice kötü olur.
(1,622 puan) tarafından
Bir an önce karsr vermem lazım evetbosluk oldukça yer açılıyor dişler.kayar önleri de bozmiyim arkada kaldığı için çok sorun etmiyorum da
0 oy
tarafından
5 bin implant için çok çok uygun 10 yıl önce tanıdığım biri , ünide tanesini o fiyata yaptırdı. Ama onlarında kalitesi önemli alman malı iyiymiş o kadar acı cekmisken iyisini yaptır ömürlük olsun. Yasin cpk genç tabiki implant yaptır diş önemli ya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu

411,824 soru

12,397,391 cevap

44,242 kullanıcı

Kategoriler

...