0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dogum parasi konusunda nereye basvuru yapmamiz gerkyo acaba bir hafta oldu dogm yapali kimlikte yeni elimize gcti 

Ilk oglumda aldigmz para gornyo onda direk pttden almstk ama ikincisnde e devletten basvru formu falan yazyo bakyorm ckmyo sandk uyelgnde olmdgnz icin kaydinz bulunmamaktdir oyle degisk bjsj yazyo tam hatirlamyorym 
Bir bilginiz varmi basvury vs. Nereye yapilyo ile ilgli 

3 Cevaplar

0 oy
(3,669 puan) tarafından
Benim zamanımda doğum belgesini sosyal yardımlaşma miydi kaymakamlikmi tam hatırlamıyorum oraya götürüp kendimiz başvuru yaptık 1 ay sonra PTT den aldık sizde 144 ariyip sorun
tarafından
Cok sagol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Süt parası eşim SGK'ya gidip başvuracak.doğum parasını da sen sosyal hizmetlere gidip başvuru yapacaksın.senin kimliğin bebeğin kimliği doğum belgesi gerekli 2 ayda ancak yatıyor pttden alacaksın.kendin gidemiyorsan eşin senin kimliklerini alıp başvuru yapsın
tarafından
Cok sagol cnm yarn esim gtsn bklim
tarafından
İkinci çocuksa 400 tl yatar cnm
0 oy
tarafından
Eşim aldırmadı bana ya,başkası nasiplensin boş ver dedi 
tarafından
Eşime diyorum oğlumuza bi hesap açalım orada biriktirelim diye ama napican sen boş ver ben onun geleceğini düşünüyorum sen anı yaşa diyo
tarafından
Tabi htiyacın varsa yada keyfi birşey istersen kullan paranı ama yarına ne olacağımız belli değil ki cnm.her zaman para olmalı kenarda.yada sma hastalarına gönder cnm.sadaka belayı defeder bilirsin
tarafından
Atıyoruz hep canım, yapılan hayır söylenmez ama öyle dediğin için diyorum, oglumuzun saçını kestik tarttiracaz kaç gram gelirse onun parasını gondericez sma hastası çocuklara ek olarak,altın değerinde yapicaz yani
tarafından
Maşallah cnm gönlünüz zengin sizin daim olsun
tarafından
Amin inşallah canım,Rabbim hepimizin kesesine bereket versin inşallah ☺️❣️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 504 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 281 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde elis (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy