0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (919 puan) tarafından
Bnm ki hep huysuz ağlıyor peşimde sizinkiler nsl

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 yaş 1 aylık genel olarak iyiyiz bazen ağlıyor o kadar da olsun bebek sonuçta. 1 yaşında kardeşi var ikisi vakit geçiriyorlar 
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Cok sukur 2 yas sendromu yok bizde ya aslinda oglum zaten dogdu dogali cok sessiz sakin uslu bi bebekyi ara sira illaki ufak tefek oluyodu ama ay ataklari falan olmadi oyle yer icer uyurdu cok sukur uslu oynar kendi kendine sagi solu dagitinca toplar geri ama evde tekken sıkılıyo babasi gelince isten cok seviniyo oynsdigi icin ben eskısi gbi oynayamiyorum artk bebegim dogudgu icin ama yinede uslu tv izler meyve yer oyuncaklarla oynar uykusu gelince besigini gosterir yatirmam icin sutunu icer uyur
tarafından
Ay rüya gıbı bır cocuk masaAllah subhanaAllah boyle devam etsın benım kızım da tam tersi suan bıle 5 dk once sınırden agladım kendıme gelmeye calısıyorum
(1,224 puan) tarafından
Valla oglum oyle masallah ama kizim daha 15 gunluk dogdugu gun basladi hala agliyo :D oglum boyleyken surekli uyurdu gazini cikarirdim mamasini yedirirdim altini alirdm uyurdu saati gelince uyanirdi yerdi tekrar uyurdu kiz biraz nazli olcak gbi
0 oy
(3,861 puan) tarafından
Bnde onu sorcam TV bakiyomu seninki 2 yaşına girecek bnmki gece uyanınca mesela oyun mu oynatiyosin nasıl durduruyosun bnmki TV bakiyo diye baktiriyorum oyuncakla oynamaz  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 197 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 283 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.