Eveettt bitmeyen çilemiz eş ailesi sorunu... Dün annem mevlüt verdi bende 2 gün önceden yardıma gittim annem kaynanamı da çağırdı kaynanam tamam gelirim dedi akşam beni aradı işte başka biri çağırmış oraya gidicez dedi ben ona belli etmedim annemde üzülmesin diye renk vermedim ama çok kırıldım bir tane gelinin var dünürün seni aramış davet etmiş kalkıp başkasına söz veriyorsun ne kadar ayıp yaa. Bundan bir kaç ay önce de anaanemi kaybettik onun cenazesine de gelmedi sürekli farklı bahaneler uydurdu sonra aramış gelmeyi çok istiyordum nasip olmadı diye kendini akladı. Birde hem mevlütte hem cenazede herkes soruyordu kayınvaliden nerde niye gelmedi diye. Çünkü aynı zamanda aileler çok çok eskiden tanışıyor haliyle bulunması gereken ortamlar. Bende bugün eşime söyledim artık sizin her cenazenizde özel gunlerinizde bende ailemde herkesten önce geliriz çok mu lazımdı annenin başka bir yere gitmesi diye söyledim o da hemen annesini aradi niye gitmedin işini erteleseydin diye kızdı . Az önce de kaynanam aramış cuma günü pikniğe gidilecek görümcelerle gelecek misin dedi hiç bu konuyu açmadı bende bilmiyorum ben karar verip ararım seni dedim. Sabahta görümcem aradı oğlu diş çıkarmış diş buğdayına çağırdı ama ona da gitmicem. Sizce tavrımda haksız mıyım? Girmeli miyim ortamlarına ?