0 oy
1,611 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Itiraf ediyorum Ben hep utanırdım birisi bana namaz kılmayı biliyomusun diyince biliyorum diyodum bilmedigim halde abdest almayı bile bilmezdim ciddi diyorum  ancak şimdi deseler asla utanmam çünkü bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış benim gibi namaz kılmayı öğrenen oldumu aranızda bilmeyipde HADİ SOHBET EDEK :)

32 Cevaplar

0 oy
(4,664 puan) tarafından
Biliyorum canim kiliyorum namazi çok şukür 
-Reklam-
0 oy
tarafından

16 yaşımdan beri bırakmadım Allah a şükür ki... <3 Rabbim herkese nasip etsin inşallah

0 oy
tarafından

12 yaşımdan beri kılıyorum elhamdulillah <3

0 oy
(214 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cok sukur cocukken camiye gönderdi annem babam ve orada ögrendik süreleri ve daha herseyi cok sukur iyiki de ögrenmisim... simdi cocuklarimizi gönderiyoruz camiye oglum kurana gecti cok sukur kizimda kurana gecti 
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Biliyorum canım Kur-an'da okuyorum küçükken gittim haftasonu kurslarına, şimdi Kur-an'ın türkçe mealini okuyorum 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben 14 yaşından beri kılıyorum çok şükür ehli namazlılardanım Kur an da okuyorum gerçi 2 senedir ihmal ediyorum ama sohbetlerde mevlütlerde sesli okuyorum RABBİM  her kese nasip etsin İNŞAALLAH 
0 oy
tarafından
Evde herkes kılar o yüzden çocuk yaşta öğrendik hem çevreden hem okuldan hem camiden. Rabbim bilmeyen müslüman kardeşlerimize nasip etsin inşallah dediğin gibi bilmemek ayıp değil bence bu senin de ayıbın değil. 
0 oy
tarafından
Ben biliyorum ama niyeyse utaniyorum bir başkasının yanında kılmaya tek başıma da korkuyorum açıkçası kılmaya 
0 oy
tarafından
Namaz kılmayı biliyorum ama bazı sureleri daha bilmiyorum. O yüzden kılarken aklıma ne geliyorsa onu okuyarak kılıyordum. Allah affetain şu an kılmıyorum inşallah başlayacağım :)
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Çok şükür Rabbim bunu nasip etti önemli olan hakkıyla kılabilmek eşimle de sırf namaz kılıyor kötü alışkanlığı yok diye arkadaslık kurmustum sonrasıda evlilik ama her insanda aa bak bu namaz kılıyo zarar gelmez demeyeceksin çünkü devir cok değişti Allahım kendi şerrimizden insanların şerrinden ve şeytan/cin şerrinden korusun, amin, sende ne güzel öğrenmişsin masallah bilipte kılmamak da var işin içinde❤️
0 oy
tarafından
Biliyorm Allah'a şükür kılıyorum da
0 oy
(341 puan) tarafından
5 sene oldu ogreneli cok sukur ogrendim biraz zor oldu sasirdim ama olsun ogrendim sonunda azmettim cabaladim 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 226 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (405 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 711 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 808 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatma1112 (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.