0 oy
1,008 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

.................. 

13 Cevaplar

0 oy
(460 puan) tarafından
Hahaha bizim aramız iyi ama uzak şehirlerde oturduğumuz için o gelemiyordu biz gidiyorduk hep. İlk kez gelecek bikaç gün içinde. Bakalım nasıl olacak ben de çok merak ediyorum.
(406 puan) tarafından
Yeni gelin gibi hissettim kendimi yeni sayılırım aslında ama bebek olunca yıllardır evliymişim gibi hissediyorum :)))
-Reklam-
0 oy
(135,551 puan) tarafından
Gazan mubarek olsun gelsin kalsin bide sen bak kaynananin tadina benim az once eve geldi surat 5 karis eli yuzu kan agliyo kaynana dedigin tur sadece laf sokmak icin yasayan laf sokmak icin nefes alan varliklardir.
(406 puan) tarafından
Kız öyle deme benim annemde kaynana 2 gelini var ama benden ayırt etmiyor keşke annem gibi kaynanam olsaydı annem torunlarına neler yapıyo neler ama benm kaynanada iş yok çöpünü görmedim annem bana ve kız kardeşime ne alıyorsa aynısını onlara da alıyor benm 4 kızım var diyo gelinleri gelin olarak görmüyo ama kaynanam öyle degil çok şanssızız ya
(135,551 puan) tarafından
Kız benimkinin maddi durumu cook coooook iyi ilk torunlarina hamileyim belcikada dogumdan once toplu para veriliyomus kaynana bebegime bi oyuncak almis bana dediki cocuk parani alinca oyuncagin parasini bana öde dedi şasirdimmi tabiki sasirmadim kendinden bekleneni yapti 25 haftaligim babam oglumun kunyesini aldi askerden yeni geldi kardesim ilk maasini kompe bebegim icin harcamis kaynanada oyuncak parasi istiyo degisik bi varlik yaa
(406 puan) tarafından
O ne demek bu bizimkinden de görgüsüz :)(
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Sen onun alacagi bir coraba yada tisorte muhtac degilsin saygida kusur etme gelsin gitsin sonucta uzaksiniz birbirinize laf ederse de hakkini ara tabi
(406 puan) tarafından
Gelmesini bekliyorum şu güne kadar beni kırdığı şeyleri söylemek istiyorum buna kırıldım diye bilsin yani ben herkes gibi degilim saygıda kusur etmem asık suratlı degilim gülerim ama gülerekte olsa lafımı söylerim agır yapım var kaynanamda bunu bildiği için sanırım bana karışmıyor bugüne kadar hiç kırmadım kötü söz söylemedim kırıldım ama sustum
(5,910 puan) tarafından
Aynen boyle devam bnde sen gibi guleç yuzluyum gulerek rahatsz oldugum seyi dile getiririm o yuzden kaynanam cekinir bnden boyle olmasi benim icin cok iyi
0 oy
tarafından
Evin kapısını sirkele kokusunu duysun gelmeden

Ayaklabılara tuz 

Bir de evin sağı soluna su bardağı içinde 1er kaşık sirke tuz gidene kadar gidince dökersin.

Faydaları olmuyor bari zararları olmasın diyoruz da 50 yaş üstü insanlar çenelerini de kapatıp terbiyesizliği haketmesinler. 
(406 puan) tarafından
Ahahahah allah seni ya :)))))
(452 puan) tarafından
Kız onları ne için yapalım, bende yeni ev aldım 2 saatlik uzağız kaynanam daha gelmedi hiç evime geldiği zaman bunları yapmamız mı gerekiyor pek anlamadımda açıklarmısın acaba
tarafından
Ayakkabıya tuz falan koymayın sakın şaka bile olsa hos değil nimetin ayak altında isi ne Allah aşkına fitnesinden korktuğunuz insanla görüşmeden önce Nas felak okuyup üfleyin yeter
tarafından
Nazar, negatif enerji ve eve giren olumsuz düşünce içi canım.
0 oy
(5,328 puan) tarafından

Sonucu çok merak ettim ya:)

(406 puan) tarafından
Bekliyorum bakalım kaynanalık mı yapmaya geliyor annelik görücez. Valla kaynanalık yaparsa gelinlik yaparım annelik yaparsa kızlık yaparım sıkıntı yok ;)
(5,328 puan) tarafından
Aynen öyle canım her şey karşılıklı haberdar et bizi :))
(406 puan) tarafından
Tamam canımcım :))) ❤️
0 oy
tarafından

birinin daha kaynanasi geliyodu galiba :)kaynanalarin gücü adına :)

tarafından
kaç gün kalacaklar
(406 puan) tarafından
1 hafta garanti de gerisini bilmiyorum artık
tarafından
iyi az o kadar cok değil ufak seylere goz yumcan artık ilk kez geliyor evine
(406 puan) tarafından
Aynen öyle canım zaten bana karışamaz biliyorum :)
tarafından
esin için görmeyeceksin bazi seyleri canim :)
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Yani anlamıyorum 7 aydır torunları olmuş gelmemisler birde tavırlı mı davranıyorlar yok artık ne denir kiiii
(406 puan) tarafından
Sorma valla şimdi gelicek ama sanmıyorum torununa hiç bişey getirmez çöp bile yani hatta ayda 1 kere ararlar
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Kız gözün aydın mı diyelim yoksa allah yardimcin olsun mu diyelim bilemedim artıkın ☺
(406 puan) tarafından
Valla onu bende bilmiyorum :))
0 oy
(268 puan) tarafından

MaşaAllah kaynanasını sevinerek bekleyen buralarda ilk defa seni gördüm  :)) bakalım belki simdi geldiklerinde getirir hediyelerini: )

(406 puan) tarafından
Ya insan bekliyor yani ne bileyim benim ailem yapıyo onların da yapmasını bekliyorum bazen ama inşallah iyi gelir iyi gider :)
(268 puan) tarafından
InşaAllah kuzum tabiki almalari yapmalari gerek sen buyuk bisey beklemiyosun sonucta torunlari heves etmeleri lazim InşaAllah dedigin gibi ıyi gelir ıyi gider
0 oy
(55 puan) tarafından

Eruzumlu kaynana düşman başına kızzzzzzzz:))) boşuna bişey bekleme kendi geliyo ya ona şükür :D

Alıştırmışsın ailenin almasına işlerine geliyor işte ohhhh

(406 puan) tarafından
Ay valla öyle alıştılar hatta bi lafı yüzünden çok kırıldım. Eşim annesiyle konuşuyodu dediki herşeyi kaynanamlar aldı çocugun şampuanından tut beşigine kadar onlar aldı dedi annesi ne dese begenirsin.. Tabi alıcaklar onların torunu dedi şoka girdim o ne demek dedim lan babamın evinden mi getirdim dedim ondan sonra çok kırıldım sinirlendim ama saygıda kusur etmedim yine. Ailem için eşim için sustum yoksa cevabını verirdim neyse bakalım gelicek görcez
(55 puan) tarafından
Ben şöyle Bi yöntem izledim kaynana almıyorsa annemde almayacak. Babası alsın işi ne.
Dediğin gibi baba evinden götürmedik ya. Kaynanan torunu olarak görse 7 ayda gelirdi zaten torunum diye boşa gelip sevgi göstermesin sakın
(406 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım sevse bile içten gelmez bana
0 oy
tarafından
Of ne kadar uzak okdar iyi... 
(406 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(627 puan) tarafından

Ben olsam eve almam torununu görmeye gelmemiş bu bile yeterli neden. Benim ki hakkını kaybetti hep korurdum vs ama en sonunda resti çektim şimdi yiyorsa gelir. Parçalarım kesin. Hiç cazgır olmadım ama en sonunda bende çıktım yoldan:'(

(627 puan) tarafından
İyi sevindim canım senin adına. Eşinin yanında olması iyi birşey o zaman kimsede ezemez seni. Bizimkiler paracı o yüzden artık eşimede gına gelmişti. Adam evinemi baksın onlara mı. Paraları olmasa amenna 10 bin TL maaşla bizden hep çektiler. Evleri yok, arabaları yok demediler. Böyle nankör ve yiyici ailede olmaz olsun.
(406 puan) tarafından
Bak o konuda haklısın. Benim eşimin ailesi de çok paracı köyde yaşıyorlar kaynatam çalışıyo kaynanam yag peynir fasulye vs vs çok şey satıyo ogulları çalışıyo ama yinede bize laf ediyolar bir kere olsun yardımlarını görmedim her telefon da borcumuz var para yok diyip duruyolar benim eşimde vermez hiç bizimde borcumuz var sonuçta herşey karşılıklı.
(627 puan) tarafından
Hepsimi aynı olur gerçekten öyle borçları bitmez onların. Benim ailem dünyanın eşyasını yolladı. Eşim garibim üzüldü anladım. Ailesine sizde bebek arabası alın dedi. Önce tamam dendi sonra yok efendim babası yapsın, biz öteki torunlara fazla fazla yaptık dedi. Benim çocuğuma yapmışlar sanki. Eşimde bende kızdık. Ben madem öyle sizin torununuz yok sakın torunum oluyor demeyin ve gelmeyin dedim. Öyle deyince cehenneme kadar yolunuz var dediler. Sonra özür dilemek için aradılar. Siz cehenneme kadar yolunuz var dediniz. Şimdi ben diyorum cehenneme kadar yolunuz var dedim noktayı koydum. Bir bebek arabası alt tarafı aldık onuda. Odasıda hazır Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
(406 puan) tarafından
Aynen öyle canım bacım boşverceksin ozaman kafa rahat olacak
(627 puan) tarafından
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Takmayacaksın
0 oy
(327 puan) tarafından
Kız benimkide erzurumda yasiyo ben istanbuldayim
(406 puan) tarafından
Ne güzel uzak :)
(327 puan) tarafından
Kız allah seni ne yapmasın :D adfgh hee en iyi kaynana uzak olandir

İlgili bir soru bulunamadı