Merhaba hanımlar ben özet geçerek anlatmak istiyorum eğer özet geçmeden anlatırsam sayfalar çıkar belkide birden fazla kıtap Benim 19 aylık oğlum var ve zor bi gebelik geçirdim erken doğum yaptım 34 haftalık Bu çocuğa yardımsız bu yaşına kadar ben baktım hiç bir yardım olmadan destek olmadan sorun şu çocuğum ismini seslenınce bakmıyor ve parmak ucuyla yürüyor bişeyi parmağı ile göstermiyor ben yeterince ilgilendiğimi düşünüyorum eşimin onunla konuştuğunu onu alıp parka götürdüğünü ilgilendiğini görmedim neyse kaynanamla konuşmuyorduk biz tatıle gitmiştik gelince eşim beni onun evine götürdü açıksacı ben barışma taraftarı değilim sonuç olarak suan ikinciye hamileyim bu hamileliğimi stresli yaşamak istemiyorum stresi hiç bi zaman istemem o kadın bana zindan hayat yaşatmaya çalışıyor. Herşeyime burnunu sokuyor sen çocuğunla ilgilenmiyorsun ihmal ediyorsun yemek yedirmiyorsun v.s v.s eşime soluyorum bana şikayetle gelme onun yanında çocuğu yedırmıosn dedi bişi demedi sinir oluyorum yonlendırıyor benı bide eşime yazıyor çocuğu parka götürebilir miyim neden ben götüremiyor muyum ? Sakat mıyım hani onu gectım benıö çocuk çok hassas hemen hasta olur soguk içiriyor hasta olur dıyorum bişi olmaz hava sıcak soğuk içsin dio üstünü ıslatıyor değiştirmeye çalıştım hava sıcak değiştirme dıo cocuk hastalandı dünden beri ateşi var kaynana geldi çocuğu yıkım yok işte dışarı cıkartım hasta cocuk bırak ben bakarım nasıl bakcagımı iyi biliyorum Canlarım Bu davranış normal mı ya demin soru kapatıldı tekrar açtım kusura bakmayın
1,491,463 soru
24,371,789 cevap
348,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın