0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim 5 aylık oldu Bebelac mama kullanıyoruz kutunun üzerinde 175 mg yani 6 ölçek yazıyor bende ona göre uyguluyorum lakin eltim tutturdu çok yapıyorsun çocuğun migdesi ne ki kabul etsin mamayı ziyan ediyorsun  maması cabuk biter gibi labali kelimeler kullanıyor canımı sıkıyor her zaman bitiriyor lakin arada tok oldugunda yemiyor bende üç saatte bir besliyorum bazen hemen acikiyor o zamanda 4 yada 5 ölçek yapiyorum bazen de yemiyor üç saati geçerse kalan mamayı da döküyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(9,238 puan) tarafından
3 saat mi brkletiyorsu  mamayı.yapma.o mama yenmez  ayrıca brnımko yasına girecek 120 zorla ıcer. Bebekten bebege degısır kutunun arkasındakonı boswer sen 
(162 puan) tarafından
3 saat beklemiyorum bazen erken acikiyor hafif ilitip veriyorum 3 saati gecikirse döküyorum
(162 puan) tarafından
Ve çoğu zaman bitiriyor ve sadece mama kullanıyor anne sütünü red etti
(9,238 puan) tarafından
Yanlış yapıyorsun iste. 3 satı gecerse falan defol Max 1 saat. Isıtmak falan bakteri cogaltır. Sen bılırsın amaa benjm doktorum oylendedı
(162 puan) tarafından
Oda ısısında üç saat ağzı degmediyse bekliyor
(9,238 puan) tarafından
Doktoruna sor canım bu yanlıs bısey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğim 13 aylık. Doğduğundan beri hiçbir zaman o kutuların arkasında yazan rakamları yemedi, hep daha azdı. ama arkadaşımın 6 aylık bebeği hep fazlasını yiyor. Etrafı dinleme, bebeğine göre en iyi miktarı sen belirlersin. Ayrıca mamalar en fazla 40 dk bekletiliyor, bilgin olsun. 
(162 puan) tarafından
Çoğu zaman bitiriyor zaten mamayı tekrar istediği de oluyor ama benim çocuğum yiyor
tarafından
Yiyorsa ver o zaman, her bebek aynı yer içer iye bir kural yok. Aç bırakacak değilsin bebeği. Boşver etrafı. Kilosu çok fazla olursa doktorun uyarır zaten.
(162 puan) tarafından
Yok ayı ile uyumlu gidiyor herşeyi cokda şişkin de değil boyu uzun kilosu ayı ile uyum içinde
0 oy
(736 puan) tarafından
Suan tam hatirlayamadim kaç ölçek veriyordum ama eltin dogru soylemis o çok ben 150 veriyordum galiba ayrica kalan mama 3 saat bekletmeyin bence bu sıcaklarda yarim saatten sonra içilmez. Eltin sizin icin soylemis 20 ml bile kalsa insan dökerken içi gidiyor mamalae az para değil 
(162 puan) tarafından
Ama yiyor yani benim bebeğim binde bir kalır oda ağzı degmediyse veriyorum sabah mesala kalktı ağladı mamayı hazırladım baktım eşimin yanında uyuya kalmış uyanınca verdim
(736 puan) tarafından
He anladim canim yiyorsa o zaman oyle yap her bebegin yedigi farkli oluyor seninki biraz geç doyuyor o zaman
(162 puan) tarafından
Anne sütünü red etti arada cici bebe hero baby kaşık maması veriyorum ama ne yerse yesin o mamayı istiyor uyumuyor ağlıyor huysuz oluyor yani demem o ki tam ilk çocuğum olabilir ama kimse benden iyi çocuğumu tanıyamaz
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Benim oğlum 6 aylık 4 ölçek mama yiyor 
(162 puan) tarafından
Anne sütü alıyor mu yada ek gida
(3,513 puan) tarafından
Anne sütü almıyor. Ek gıdaya da başladık tabi kahvaltı ve öğle öğünü olarak veriyorum bişeyler. Mamaya devam ama hiç 5 ölçek falan içmedi zaten nadirdir yani.
(162 puan) tarafından
Bizimki 6 ölçekli bitiriyor kutunun üzerinde yazanla beraber gidiyoruz bizimki de anne sütünü red etti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde Annelikkkkk (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.