Merhaba kızlar ben 36 haftalık hamileyim ikinci bebeğim doğumuma az var sezeryan olcak nasipse ilk doğumuma kaynanam gelmişti benle hiç ilgilenmedi ne yemek ne bişey hastanede ilk ayağa kalkarken kalk hadi benim kızım naptı iki kez doğum yaptı vs dedi gündüz yerime yattı saatlerce ayakta kaldım uykusuz kaldı diye eve geldik kahvaltı hazırladı sadece akşam yemeğine de eşim ben işte yerim kendinize göre yapın dedi gitti. Kahve ve bisküvi yedim kendim akşam yaklaştı baktım bişey yapmıyo ben kalktım hazırladım zorla bu arada hiç uzanmadım da çocugum ağlar kalkamam diye kendi öbür odada hep telefonla konuştu görümcemle. Neyse yemek hazırladım içeri gittim yanına yemek niye yapmadın anne dedim eşim için yemiyom işte yicem dedi o yüzden yapmadım dedi e sen ne yicen dedim patates kızartması vardı sabahtan onu yerim dedi ben ne yicem dedim ne bilim ben dedi.. Böyle biri yani kızlar gece eşim çocugu verdi ağladıkça sabah yanıma geldi odaya youtube dan turşu kurma videosu izlemiş onu anlatıyor nasıl oldun falan hiçbi şey demek yok bende tuvaleti bahane ettim evde oturmalı yoktu gittim abimlere yengem baktı gitti diye üç dört ay ne görümcem ne o konuşmadı bende görümcem bana dedi sen hizmet edicek yere hizmet beklemişsin annemden falan bu arada onlara gidince her şeyi ben yaparım bi yumurta dahi kırmaz bir ay boyunca. Neyse bayılmışım ben ameliyattan sonra çünkü dinlenip yatamadım hiç naz yapıyo numara yapıyo demişler eşime de.. Sen yalan söylüyorsun hiçbi lohusa üşümez dedi görümcem falan böyle bi sürü şeyler burnumdan geldi. Şimdi kayannam aradı ben gelsemmi oğlum zefil olur dedi bende tersledim niye olsun araba altında o mu ameliyat olucak dedim hemen sesi değişti siz olsanız napardınız böyle yapan biri ikinci doğumunuzda olsun ister miydiniz üstelik yine oğlunu düşünüyo uzun oldu kusura bakmayın