0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar sünnet yaptıranlar biz dün yaptırdık oğlunun çiş yaparken öne doğru akması gerekirken çocugun çişi arkaya doğru akıyor bu sorun düzelirmi 

Birde dikişli oldular derisini geri çekmekmi gerekiyor o nasıl olacak 

Biz belediyenin toplu sünnetine katıldığımız için sünnetten sonra doktor falan görmedik kimse bize bir bilgi vermedi hastane özel hastane

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızlar bilen yokmu 
-Reklam-
0 oy
(1,912 puan) tarafından
İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama ikincisi için diyim doktor bize geri çekin dedi yapışmaması için doktora gittik geri çekmemize rağmen azıcık yapışmıştı doktor açtı.
tarafından
Nasıl çektiniz canm birde sizinki dikişlimiydi sünnet
(1,015 puan) tarafından
Dıkıslı deriyi nasıl Cektınız. Bise oyle bısey demedı hıc doktor.
tarafından
Bizimkilerin de deri geride sabah krem sürdüm allahm bi faciaydı
(1,015 puan) tarafından
Pekı sıze dedımı doktor deriyi gerıye cekın dıye
tarafından
Yok canm biz doktoru hiç görmedik belediye yaptırdı ya o kadar yogunki hastane işlemi 5 dakika tamamlayıp verdi çocuğu bize
(1,912 puan) tarafından
Sünnet olur olmaz çekmedik sünnetten 1 hafta sonra konrtole gittik o zaman geri çekin demişti. 1-2 dikisi anca vardı gerisi düşmüştu.
(1,912 puan) tarafından
Bide bizim tek sıkıntimiz oğlumun pipisinin ucu içerdi geri çekiyoruz tekrar hareket edince içeri kaçıyor doktor kilosundan dedi ama düzelmedi 7 buçuk aylık şuan. 3 buçuk aylıkken sünnet ettirmiştik geçmedi yarın bidaga gidecegim
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bende gecen hafta yaptırdım. Ilkmcıse pek dikkat etmedim ben. Hayır deriyi gerı cekmeye gerek yok. Ben hastanenin doktorunu eve cagırdıım  evde oldu. Hıc ellemıyorız dedı. 2 saatte bır agrı kesıcı onerdı. 3.gun antıbıyotık krem. 4.gun sabah aksam ılık suya oturma 3 gun olacak sekılde sımdı ıyı sukur duzeldı artık. Benımkıde dıkıslı oldu. Gecmıs olsun 
tarafından
Çocuk dünden beri yapıyor bakıyom yönü ters çişin diğer çocuğumuza yapytırdık onda  öyle degil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
8 cevap 169 göst.
+1 oy
3 cevap 38 göst.
+1 oy
3 cevap 75 göst.

411,424 soru

12,384,984 cevap

43,468 kullanıcı