Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_52eb15a5c4eb7aba06cc2b052a067b40, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşimin düşüncesizliğine aşırı sinirlendim-Diğer
0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (874 puan) tarafından
Kızlar eşim eve bu saatlerde gelir her neyse ili gereği hep müşterisi olur yurtdışından yurtiçinden yemeklere gidiyorlar iyi yatırım kazandıran müşterilerle her neyse bugun de gitmiş bende bu saatte kadar aç aç onu bekliyorum çünkü tek başına asla yemek yemeyi sevmez bende bir şey yersem saatlerce daha bir şey giyemediğim için bekliyorum neyse mesaj atıyorum cevap vermiyor genelde yemekte olduğunda cevap vermez kalabalık diye her neyse aradı yemeğe gitmiştim şimdi şirketteyim dedi niye söylemiyorsun ben aç aç seni beklemem zorunda mıyım dedim ama müşteriler vardı dedi mesaj atmak zor mu sanki bir daha seni beklersem iki olsun tek başına yersin yemeğini dedim ben sana dışarıdan alırım gelirken dedi istemiyorum kendim evde yerin yemeğimi dedim suratına kapattım 

Ya sizce haksız mıyım sırf tek yemek yemeyi sevmediği için bu saatte kadar bekliyorum aç aç o ise yemeğe gitmiş tepkim de haksız mıyım mesaj atmak zor değil yemeğe gidiyorum bekleme diye 

18 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sende yemek yerken yanında otur sadece kusura bakma ama kendin gereksiz fedakarlık yapmışsın sen onun annesi misin bu çok anaç bi fedakarlık geldi bana. Ben olsam o yerken yanında kahve içerim meyve filan yerim yada sadece otururum asla aç karnına gece 11 e kadar beklemem. Yiyemiyosa o onun sorunu 
(874 puan) tarafından
Ya ne bileyim diyorum hem tek yemeyi sevmiyor hem beraber yiyelim ama yok bir daha beklemem yerim yemeğimi ister yesin ister yemesin umrumda değil
tarafından
Boşver ya çok fedakarlık yapan karşılığını çok bekler  onun sana dönüş yapamaması garip bişey değil mesela. Sen çok fedakarlık yaptığın için ondan da bunu bekliyosun
(874 puan) tarafından
İşte malesef karşılığını alamayınca da sinirleniyorum ama artık fedakarlığa karşı fedakarlık yaparım olur biter
-Reklam-
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Çok iyi eşsin ama fazla fekadarsın, aç olsa her türlü tek başına yer. 
(874 puan) tarafından
Yer ama sevmiyor diye saatlerce bekliyorum biliyor da beklediğimi
(2,204 puan) tarafından
Boşver yaa kendini mağdur etme doyur karnını.
0 oy
(37 puan) tarafından
Bende öyleyim ya, çoğu zaman bekliyorum beraber yemek için bazen geç geliyor. Arayamadim diyor. Bari mesaj at gelemiyorum diye beklediğimi biliyorsun diye bende kızıyorum. Haklısınız...
(874 puan) tarafından
Yani onun için bekliyorum onun yaptığı da haber vermemek haber verse aç aç beklemeyecem
(37 puan) tarafından
İşte anlamıyorlar bazen. Sende bekleme bir daha alışsın haber vermeye
(874 puan) tarafından
Yok bir daha beklemem banane
0 oy
tarafından
Tavrını koy alt tarafı Bir mesaj yani o kadar zor bir şey değil bende hep eşimle bu konuda tartışıyorum 
(874 puan) tarafından
Aynen öyle ya uzun mesajda değil yemeğe gidiyorum bekleme desin bu kadar
0 oy
tarafından
Benim eşim geç geleceği zaman beni arar beni bekleme ye aç kalma der ki bende yerim ac kalmam bu saate kadar nasıl ac kalim yada az yerim midemi bastırsın o gelince devamını getiririm 
(874 puan) tarafından
İşte benim eşimde normal de hep öyle der ama bu sefer mesaj dahi atmadı ki biliyor onu beklediğimi
tarafından
Bir seferlikse fazla tepki vermişsin o zaman insanlık hali fırsat bulamamış olabilir
(874 puan) tarafından
Ya işte ilk yaptığında fazla tepki vermezsem sürekli yapar eşimin huyu bu tepki vermezsem yapar yine
0 oy
tarafından
Yani bunu sürekli yapıyorsa kızmakta haklısın ama hep haber verip bugün vermediyse abartmışsın biraz 
(874 puan) tarafından
Hep haber veriyor bugun vermedi ama biliyor da onu beklediğimi bir mesaj atmak zor değil ki
tarafından
İlk defa olduysa kusura bakma abartmışsın resmen kavgaya kğslüğe kapı açmışsın insanoğlu beşer şaşar unutmuş demek ki
(874 puan) tarafından
Ama ilk yapılışına tepki vermezsem bunu sürekli yapmaya başlar başta sert tepki vermek zorundayım
0 oy
(485 puan) tarafından
Canim niyr bekliyorsun ki sen ye yemegini o gelince de yaninda biseyler icersin oyle eslik e dersin bence gereksiz yani ac ac ta sinirli oluyor insan bide zaten iş yemeğinde donup bi arkadasiyla buluşup sana haber vermemezlik yapmamış sen yap yemegini ye o gelince de ufak tefek salatadir icecektir eslik et bence 
(874 puan) tarafından
Yok artık yemeğimi yiyecem kendisi ister yesin ister yemesin banane
(485 puan) tarafından
Aynen bosver aranizda bu sebepten huzursuzluklar olmasin iş bu kafasi dalmıştır mutlaka unutuyolar haber vermeyi
0 oy
(810 puan) tarafından
Haklisiniz ama vok da uzatılacak bir mevzu değil bundan sonra beklemezsiniz olur biter.
(874 puan) tarafından
Öyle yapacam zaten beklemeyecem bir daha
0 oy
tarafından
Eşinde suç ne diyelim yemk soylesydi nota da gecikcgim sana afiyet olsun yazsa mutlu olurdn ama erkek işte odun 
(874 puan) tarafından
Ya yemek göndermesine gerek yok ki sadece bekleme yemeğe gidiyorum dese yeterdi
tarafından
Çok yogunsa bugün guzlce konus bidaha yaprsa kavga edersn
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Ben beklemem bir güzel yerim sen çok fedakarlık yapmışsın
(874 puan) tarafından
Bende artık beklemem
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Bazı kadınlar çok fedakarlık yaptığı için kaybeder 
(874 puan) tarafından
Aynen öyle ama artık rüyasında bile göremez
0 oy
(9,813 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın eşşek değiller bi sn deyip yazsa ölmez arasa ölmez.Erkeklerin topunun dibine kibrit suyu ya
(874 puan) tarafından
Ya bir dakika sürmez mesaj atmak
0 oy
(746 puan) tarafından
Erkeklere gereginden fazla deger vermeye asla gerek yok haketmiyorlar. Oturup yesene sen yemegini. Niye ac ac bekliyorsun ki. Yemezsede yemesin. 
(874 puan) tarafından
Artık öyle yapacam ister yer ister yemez beni alakadar etmez
0 oy
(20,689 puan) tarafından
Sonuna kadar haklsın kız
(874 puan) tarafından
Keşke olmasaydım yaa
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Yarım saat önce o geçti basimdan ikimizde akşam yemeği az yedik, çok acıktık, ben çay demledim kahvaltılık hazırladım masaya oğlanı uyutup yeriz diye, tam oğlanı aldım odaya gitcem eşim dedi dışarıdan verelim sipariş ben gerek yok dedim olsun çesit olur dedi iyi dedim gittim çocuğu uyutmaya, uyuturken sipariş geldi, mesaj attı uyudumu diye aradan zaman geçti uyumadi uyutuyorum aklımdan yemeğe başlamıştır dedim, çocuğu uyuttum geldim masaya koymuş kendi salonda beni bekliyor. Belli etmedim ama hoşuma gitti :D 

(874 puan) tarafından
Ne güzel kız iştee
(1,449 puan) tarafından
Cok acikmisti yemiştir diye düşündüm :D normalde bu şekilde beklemiyoruz yemegi Anlık gelince yeriz simdi baya bekledi ya dedim belki yemeğe başlamıştır başlasaydı da kızmadım :D
0 oy
(482 puan) tarafından
Ahh ahh bu kadınlar fedakarlıkta sınır tanımıyoruz sonrads niye boyle oluyor 
(874 puan) tarafından
Çok haklısın valla ama artık rüyasında bile göremsz
0 oy
(547 puan) tarafından
Hani 8 gibi filan gelse anlarım beklersin de 10 11 e kadar beklenmez ya yemek için eşinin seni düşünüp beni bekleme demesi lazım ki kendi yemeklere gidiyormuş o sensiz yiyor sen onsuz yemiyosun cidden boş yere fedakarlık yapıyorsun hem gece yemek sağlığına da zarar ye yemeğini erkenden gitsin 
(874 puan) tarafından
Öyle yapacam zaten ben erkenden yiyecem yemeğimi kendisi isterse yer istemezse yemez artık onun bileceği iş
0 oy
tarafından
Benim esimde tek basina yemek yemeyi sevmez bende. Ama o gec gelecegi zaman yani acikcasi ben aciktigim zaman yiyorum o gelince de sofraya oturuyorum ya bi yogurt yiyorum ya da bi su içiyorum muhabbet ederken o da yiyor. Ayni sekilde o benden once yemisse ben yerken oturuyor oyle konusurken yiyorum yani niye bekliyorsun gerek yok 
(874 puan) tarafından
Ya benim midem küçük hemen doyuyorum o yüzden yemiyorum eşimi bekliyorum ama artık beklemem

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 1,038 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 984 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 326 göst.
0 oy
3 cevap 198 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (320 puan) tarafından soruldu