0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından

Evet kızlar kızımın lazimligi geldi bayıldık gerçekten çok güzel ve kendiside çok sevdi gördükçe alkışlıyor üstüne oturuyor kapağını falan kapatmaya çalışıyor vidalı kurdum şuanda lavobomuza yakın bir yere koyacaz hadi bismillah bakalım kaç güne alışacaz 

image

image

10 Cevaplar

+1 oy
(25,212 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay benim bile oturasım geldi ahahah:D 
(7,375 puan) tarafından
Valla benim kızda oturuyor çiş diyor kendini alkışlıyor kapağını kapatıp anne diyor daha bezi sokmedim biraz alışsın diye uğraşıyorum lazimliga
-Reklam-
0 oy
(11,848 puan) tarafından
Ay bende bu hani klozete benziyenlerden aldım işiklı müzikli filan bakalım bende baalıcam ama 19 aylık ufak mı diye de dusunıyorum bir hevesle aldım ama
(7,375 puan) tarafından
Canım cocuklar 2 yaşına kadar tuvaletini tutamıyorum yani geldiğini bile anlamıyor direk yapıyormuş bu yüzden. 2 yaşı ve sonrasını öneriyorlar 2 yaşında tutma özelliği varmış sende benim gibi yapabilirsin şimdi biz biraz buna alıştırma süreci uyguluyoruz sende alıştırma süreci yap sonrasında zorlanmadan oturur üstüne alışınca da yavaş yavas bezini açacam
0 oy
tarafından
Aaa evet güzelmiş gerçekten  
(7,375 puan) tarafından
Evet canım çok sevdi alışsın sonrasında yavaş yavs tuvalet eğitimine gececem
tarafından
Kaç aylık kuzum senin bebe
(7,375 puan) tarafından
21 canım çok şükür fazla zorluk çıkaran bir bebe degil zaten şimdiden oturup kendini alkışlıyor kapağını falan kapatıyor
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Cok güzelmiş. Bende bunlari begenmistim ama klozete daha cok benziyor diye fisher price in klozetini almistim. Gule gule kullansin. 
(7,375 puan) tarafından
Şimdiden oturmuş altında bezi var alıştırmaya çalışıyorum hani kaçmasın lazimliktan diye oturup çiş diyor kalkıp kendini alkışlıyor kapağını kapatiyor bana sesleniyor
(3,068 puan) tarafından
Benimki de ilk geldiğinde yapiyordu. O zamanlar 18 aylikti gözü görsün alışsın istedim cokta sevdi. 2 yaşına girince alistirayim dedim. Bir hafta boyunca altina yapti ve cok mutluydu. Biraktim bende. Simdi 26 aylik hava sicak diye alti açık dolaniyor gene demiyor çiş diye. Bu sefer de cok uzun sure cisini kakasini tutmaya başladığı icin ağlıyor  bez takiyorum
(7,375 puan) tarafından
Bilerek sesli almadım ki dikkatini başka yöne vermesin diye şuan 21 aylık kızım zaten kendi bezini söküp ıslak mendille kendi siliyor o hazır olduğu sinyalini verdi bende alışır belki diye aldık bakalım ne olacak
(3,068 puan) tarafından
Maşallah nazar değmesin. Ne guzel soyluyorsa isin kolay canim
(7,375 puan) tarafından
Evet canım bakalım
0 oy
(51,353 puan) tarafından
cok tatlı ben direkt klozete alistirdim 
(7,375 puan) tarafından
Klozet yok tatlım alaturka dan da korkuyor
(51,353 puan) tarafından
alaturka zor oluyo zaten bacak boyları kisa ya acamiyorlarnilk baslarken dahanzor olur
(7,375 puan) tarafından
İşte o yüzden bunu aldık canım inşallah alışır bakalım nasipse
0 oy
tarafından
Çok şirin duruyor yaa
(7,375 puan) tarafından
Teşekkür ederiz canım ❤️
0 oy
tarafından
Benimki 21 aylık klozetimizde kendi aparatı var hergun 1 defa oturuyor ona çok seviyor ama bende mi bundan alsam acaba 
(7,375 puan) tarafından
Benimde 21 aylık canım kızım valla klozet yok bizde alaturka dan da korktu bunu aldık şimdi oturmuş çiş diyor kapağını kapatıp beni çağırıyor ki daha bezi sokmedim sadece lazimliga alışsın diye uğraşıyorum hani korkmasin
0 oy
(3,061 puan) tarafından

Ne kadar otantik ya :P

(7,375 puan) tarafından
Dimi hiç sorma :)
0 oy
(735 puan) tarafından

• Nsl da konforlu duruyor:D
(7,375 puan) tarafından
Evet kız :)
0 oy
(2,134 puan) tarafından

Güzelmiş hayırlı olsun :D

(7,375 puan) tarafından
Saolsin tatlım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 577 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,074 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 167 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 304 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu

408,538 soru

12,275,570 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...