0 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
Sürekli morarıyor bir yer bitiyor bir yer başlıyor bir yere çarptı desem dikkat ediyorum simsiyah oluyor sürekli bir yer bitip bir yer başlıyor bu durumu yaşayıp doktora gıden var mı neden olur

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hematoloji bakmasi gerekiyor. Kan ile alakali bi durum. Plt kaç?
(2,029 puan) tarafından
Plt ne kuzum
tarafından
Kan tahlili verdin mi hic yakin zamanda ?
(2,029 puan) tarafından
O şikayet Le  doktora gittim hafif kansızlık var dedi çok hafif
tarafından
Hematolaji bakmaz ilk önce dahiliye bakicak snra hematolaji bakar
(2,029 puan) tarafından
Zaten dahiliye ye gideceğim
tarafından
Ewet ondan sonra hematoloji doktor derse gidcn bnimde aynn oluyo randevu bulamyom
(2,029 puan) tarafından
birde randevu sorunumuz var düşmüyor yok
tarafından
Ayynn
tarafından
Evet once dahiliye sonra hematoloji. Plt degeri çok düşük oldugunda vücutta bu şekilde morarmalar olusabiliyor kizlar. Benim bi tanidik da oyle. Dokunsan kiz morariyor. Vücuttaki yaralari gec iyilesiyor. Bide kesik olmasi tehlikeli oluyo çünkü kanamasi durmuyo.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde öyle ya ☹️
(2,029 puan) tarafından
Hiç gittinmi
0 oy
(162 puan) tarafından
Ben yaşamıştım cildiye ye gitmiştim kan kanserinden şüphelinip hematolojiye yolladı orda da aşırı derecede demir eksikliği çıktı :)  demir eksikliği olabilir kan tahlili vermelisiniz
tarafından
Neye pardon kizzz sjsj
(2,029 puan) tarafından
Kocanı hatırlattım üzdüm
tarafından
Yaaa yerim seni ❤️

Keşke herkes senin kadar ince düşünse.❤️
(2,029 puan) tarafından
insanın hayat arkadaşı bambaska ya gerçekten o olmayınca insan  kendini el kapisinda siginti  gibi hissediyor inşallah en kisa zamanda çıkar kavusursunuz
tarafından
Ahhh ☹️ ahhhhh ☹️☹️☹️
0 oy
(43 puan) tarafından
Karaciğer ve hemotoloji baktırmak lazım kuzenimde aynı şekilde kan pıhtılaşmandan kaynaklı oluyor dedi Dr tedavi goruyor
(2,029 puan) tarafından
İlaç tedavisi mi
(43 puan) tarafından
Evet ilaç fln verdi hatta pıhtılaşmandan dolayı 3 kerede bebeğini kaybetti
(2,029 puan) tarafından
Çok şükür üç tane bebem var öyle bişey olmadı
(43 puan) tarafından
Çok şükür herkeste bir değil işte onun ki baya ilerlemişti ondan yine de baktırın ama geçmiş olsun
(2,029 puan) tarafından
sağol canım randevu alcam
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Annemin de öyle oluyo annemde kan pıhtılaşmasi var inşallah seninki ciddi bı şey değildir hiç aksatma mutlaka Dr git çok geçmiş olsun 
(3,505 puan) tarafından
Tabi gerçekten kuzum pıhtılaşma hamilelikte bebeğin kalbine atiyo ve onu bile yasatmiyo yani seni korkutmak asla istemem ama mutlaka hastaneye gidip genetiklik testi işte çünkü pıhtılaşma genetiklik testinde çıkıyor annemde var büyük ablamda var bende düşük oranda var bende hamileliğimde o yüzden kan sulandirici kullandim büyük ablamda biraz daha fazla o bütün hamileliği boyunca her gün iğne kullandı
(2,029 puan) tarafından
3 tane evladım var kuzum en küçüğü 9 ah lik öyle bir sorun olmadı da düşük falan bende ciddi birşey değildir diye inşallah öyledir dedim :)
(3,505 puan) tarafından
O zaman seninki başka bı şey kuzum anladım zaten o yüzden dediğini ama ne olur ne olmaz sen yine bı dahiliyeye git aksatma annemden dolayı ben korkuyorum ve üzülüyorum bu tarz durumlara Rabbim şifa versin inşallah
(2,029 puan) tarafından
amin  allah razı olsun randevu aldım gittim devlete milne ücreti 120 tl istedi üstümde yoktu geri geldim :(
(3,505 puan) tarafından
Ne ücreti canım anlamadım
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Kanına baktir ablamın kan değerleri düşünce morariyor bacakları
(2,029 puan) tarafından
Çok değil de hafif kan düşük benim
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Kanla ilgili bir sıkıntı olabilir bir kan tahlili verin yada karaciğer emzimlerine bakarlar 
(2,029 puan) tarafından
En kısa zamanda gideceğim
0 oy
tarafından
Bir tanıdığım da ayni şikayette gitti kan kanseri çıktı 

Umarım kötü bisey cikmaz
tarafından
Zaten şöyle dengesiz insanlae yok mu **** oluyorum size ulan kadın kanser olsa doktor bile yüzüne demez sen ise kalkmış kadının aklına neler sokup strese.sokuyorsun sinir oluyorum şöyle cevaplara
(2,029 puan) tarafından
inşallah bebeğim 3 tane çocuğum var onların bana ihtiyacı var
(2,029 puan) tarafından
olsun canım dost acı söyler  inşallah yoktur da direk görünce o yazıyı korktum 3 evladı var aynen biraz daha üstü kapalı deseydi keske
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Anneminde öyle, PLT değeri çok düşük, o yüzden oluyormuş. Dahiliye ye gidin o yönlendirri hematolojiye zaten
(2,029 puan) tarafından
git in mi ne dediler
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bugün cildiye gittim hematoloji ye git dedi kanla alakalı olabilir dedi benim de her morariyor çok fazla oluyordu aynı dedin gibi kendiliğinden azaldı şimdi 
(2,029 puan) tarafından
hematolojiye gitmedinmi
0 oy
tarafından
Doktora gitmelisin bence
(2,029 puan) tarafından
3 tane çocuk var fırsat olmuyor ki
0 oy
tarafından
Bwnimde ya surekli bacaklrim morariyor
(2,029 puan) tarafından
hiç gitmedinmi
0 oy
(681 puan) tarafından
Benimde ayni şekilde kansızlık ve vitamin eksikliğinden oluyor bende ilaç kullanıyorum 
(2,029 puan) tarafından
benimkinde kesin o yuzdendir
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Bende oyle oluyodum 13- 14 yasinda lösemi oldugumu ögrendim :))) ama sende ki kansizlikla alakali olabilir dahiliyeye git canim
(2,029 puan) tarafından
ay kız duzeldinmi
0 oy
(6,749 puan) tarafından
Ablanın oluyor kan anemisi var onunda. Dikkat ve takip edilmezse kötü olur. Sen mutlaka görün 
(2,029 puan) tarafından
randevu aldım çocuklar vardi gidemedim
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Hıc dert etmedım ne bıleyım bakıyorm bı yerim mor biri geçmeden baska yerım mor carpıyorm ufacık seyde kocaman morarıyo hatrlamıyorm ne yaptıgımıda.eşime diyorum darp raporu alcam lazm olr belkı diyorum:))bu morluklarla ınanırlar valla diyo
(2,029 puan) tarafından
de mi çok iyi olur valla inanirlar
0 oy
tarafından
Bir doktora görün istersen 
(2,029 puan) tarafından
gideceğim kuzum
0 oy
(2,029 puan) tarafından
kızlar herkese tesekkur ederim doktora gitme düşüncesi yoktu aklıma soktunuz  gidicem

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 297 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
4 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.