Kizlar şimdi benmkardesim 17 yaşında 18 e girecek benm babam evlendirmek istiyor diğer ablalarimi üvey olanları benimde küçük yaşta evlendirdi neyse
Şimdi muhtarın oğlu var tanıyoruz çocuk zekası farklı işte angelli ve 35 yaşlarında hatta millet dalga falan geçiyor kötülemek istemem ama anlayın engelli bakımı birşeyi yok bir çok kadın tarafından kandırılıyor para için çok kişiden duydum . Ve bu muhtarın oğlu bir kız kaçırdı baktılar olmadı engelli falan kız baba evine gitti 1 ay içinde
Şuan kardeşimi istemişler komşular anneme demiş babamda niye muhtar oğlu zengindir durumları var daireleri var diye kardeşimi vermek istiyor. Kardeşim üvey abimin evinde bugün eve gelecek ve istemiyorum diyor ama babam zorluyor hatta ben ne dersem o olur diyor
Annem de ben hastayım ölecem ortalıkta kalırsınız diye evlendirmek istiyor dun aradım kızdım yani yemek için yapıyorsanız devlete verin sizden daha iyi bakar dul kendisine bakamayan birine sörf parası için vereceksin. Ölecek sen en azından kızın iyi biriyle evlensin hayatını maf etme dedim. Ama küçük kardesimle konuştum benm konusmamdan rahtsiz olmuşlar abimi aramışlar(üvey) kardeismi zorluyorlar
Cidden anlamıyorum niye böyle yapıyorlar babamla annem hep evlendirme pesindeler beni redetseler bile polisi arayıp şikayet etcem en azından devlete sığınır kardeşim hayatı bir deliyle maf olmaz