0 oy
1,021 göst.
Moda kategorisinde (301 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Kızlar eşim asker görevde 2 hafta önce eşime bana az ilgi göster diye şırnaşıyordum mesajda ciddiye alıp sen göster falan dedi böyle tartışırken 2 haftadır küsüz ben ona hakaret edecek hiç bişey demezken o kelimelerylr kalbimi kırdı pireyi deve yaptı bugünde mesaj attım ya ben bişey yapmadığım halde ne bu tavırlar falan diye oda konuşmak istemiyorum dedi bende 2 seceneğin var ya konuscax yada boşancaz böyle nasıl iletişim olcak dedim oda boşanmayı tercih ederim yazmış içim vicdanım çok rahat benim üzcek kırcak bşey demedim sıradan bişeydi ama o neden böyle oldu ben artık nasıl davranayım sadece kızımı göster diye arıyor 

21 Cevaplar

+2 oy
(134 puan) tarafından
Bu askerlerin psikolojisi bozuk sanırım gerçekten. Çünkü benimkide öyle konuşmayım aylarca konuşmaz. Kırınca eskisi gibi olmuyor ama onlara göre birşey yok kiii 
(301 puan) tarafından
Cidden öyle tek üzüldüğüm kızım oluyor böyle babası olsun istemezdim
(134 puan) tarafından
Zaten ona üzülüyoruz bacım yanlış es seçtik diye değil iyi bir baba secemedik diye
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Kavga esnasında sinirle bosama kelimesini kullanmayın canim  sakinleşince konusun
(301 puan) tarafından
Kavga etmiyorduk ki canım ben normal mesaj attım konuşalım artık uzamasın istedim ama konuşmak istemiyorum dedi zaten görmüyoruz birde konuşmuyoruz böyle evlilik nasıl devam eder ki
(4,292 puan) tarafından
Suan sinirle yazmis olduğun tepkiler uzak da da olunca kavga daha da büyümüş anlaşılan sen tatlı sert ol konuşmak istemiyorsa üzerine gitme telefonları geç ac kendi alanini oluştur sosyalles inan kaçan kovalanir
(301 puan) tarafından
Öyle olmuyor kızımla tatildeyim şimdi aramıyorum sormuyorum umrunda değil :)
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Arama sorma msj atma 
(301 puan) tarafından
Zaten 2 haftadır öyleyiz
0 oy
(134,164 puan) tarafından
Duzelir insaallah
0 oy
(236 puan) tarafından
Tamam kavga etmiş olabilirsin ilgi de isteyebilirsin ama niye adama seçenek sunuyorsun ve o seçeneklerden biriside niye boşanmak sende hatalisin kusura bakma 
(301 puan) tarafından
Canım yoksa 1 ay konuşmayacaz ee sonrası zaten nasıl düzelcek ki ben bişey yapmadığım halde konuşma tarafındayım hakaret eden o
(236 puan) tarafından
Keşke biraz rahat biraksaydim bu adam illaki eve gelicek mesafe var evet zor ama asker diyorsun onunda psikolojisini bilemezsin boşanma muhabbetini acmasaydin bu cevabı da almazdın
0 oy
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun ama yüz yüze gelene kadar boşanma konusunu bence açma 
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Baskasi mi var ki
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Canım sende benim gibi sonda söyleyeceğin şeyi baştan söylemişsin. İşin kötü yanı eşin de inat da var galiba o da alttan almamış kötü olmuş bence yuva kolay kurulmuyor bu seferlik sen alttan al çocuğun için çünkü ortada büyük bir şey yok Allah korusun.
0 oy
(396 puan) tarafından
O durumda kim olursa olsn kocasina bosanma secenegi sunarsa cogu erkek bosanalim der. Ufak bi nazlanma triplesme olmus olay nerelere gelmis.  
0 oy
(735 puan) tarafından
Askere göreve gidenler hep byle sıkıntıları var. Duyduklarını söylüyorum adam gibi gidiyorlar 365 derece dönüyorlar. Allah yardımcın olsn
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Dediğin gibi ciddi bir konudan büyümemiş muhabbet eşin büyütmüş bekle bakalım biraz daha düzelir belki aranız büyük bir sorun göremedim 
0 oy
(116 puan) tarafından
Alınmış o şimdi boşanma olcagini düşünmüyorum benim eşim de askeri personel oda bazen kusunce bana oğlumu göster diyor sonra barisiyiruz sizde barisirsiniz 
0 oy
tarafından
Boşanma kelimesini hiç kullanmasaydin keşke inşallah düzelirsiniz 
0 oy
tarafından
Hıc akıl yok kuzum sızde yanı o deli sen ondan deli, boyle tercıh mı sunulur, askerler zaten acayıp oluyo herseye alınır kuserler sureklı dertlıler, bıraz onun verıcego cevabı bılıp sorman lazımdı
0 oy
(291 puan) tarafından
Ben olsam asla aramam ararsa da açmam ne zamana kadar aramıcak bekle bakalım. 
0 oy
(242 puan) tarafından
Her meslek bir yana askerlik çok zor bence 

Lütfen anlayisli olun anlamaya çalışın kizginsa bile alttan alın gelince tartışın uzakken tartmak risk bence 

Her ilişkide anlaşmazlık olabilir 

Her sorunu boşanmaya taşımanız çok anlamsiz
(242 puan) tarafından
Eşim öğretmn inanın sadece masa başında ona rağmen çoğu zaman yazmaz aramaz ararım açmaz
Ama boşanma nedeni mıdır bence degil
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Her aradığında açma o zaman sende, biraz merak etsin bakalım
0 oy
tarafından
Valaha bnm net dusuncem özellikle dagdaki erkek aldatıyor abi her daga giden terrstle catismiyor bn bekarkn çok yazan evli uzmn ,cop,pojlh ,moh :) vardi 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Boşanma kelimesini bu şekilde ağzına almamaliydın hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Eften puften bosanilmaz konuşun anlaşın derim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 440 göst.
11 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,185 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,212 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,128 soru

12,331,605 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...