Herkese hayırlı sabahlar 2 hafta oldu dogum yapalı bu kaçıncı postum hatırlamıyorum yara bere icinde uclukla bi sekilde emziriyodum kızımı dişimi sıkarak sutumde vardı bi anda ateşli hastaliga yakalandim sütüm kesildi göğüslerim taş oldu sağ taraf yeni yeni düzelmeye başladı ama tam degil mama vermek zorunda kaliyoruz çünkü sütüm yeterli gelmiyo kullanmadigim ilac kalmadi uçlarına banamisin demedi iyice yara oldu lahanadan tutunda en pahali kremlerle kadar o kadar yoruldumki dudaklarim sidalanmaktan yara bere icinde sol tarafim hep topaklanmis masaj yapiyorum gecmiyo elektrikli sagma makinem var gecmiyo ucuda tikanmis bir damla geliyo bi kac saat sonra bi damla daha geliyo piskolojim bozulacak delirmek uzereyim cocuguna meme degilde mama veren varmi ya sanki mama verince zehir veriyomus gbi hissettiriyi kaynanam
bbunu denedinmi cnm ben bunu kulandim 3 bebeğimde de çok iyi geldi ve süt konusuna gelirsen sadece 6 ay suyum gelir sonra goguslerimdeki süt kesilir kendiliğinden sonrasına mamayla devam etim hep halada ediyorum doğdu andan itibaren veriyirum ne yapayım sütum yok acliktanmi öldürmeyin cocuklarimi kaynanan da merak etmesin zehir değil çok anne sütü istiyorsa anne sütüne çok yakın mamalar var baya pahalı onlardan alsın size
Canım göğüs ucum kopmak uzereydi lanolin krem kullandım iç çamaşırına yapismasin diye pecete koydum üstüne kapattım bu şekilde geçti benimki. O şekilde emzirdim mecbur emince bütün bedenim kaburgaların sizliyordu ama geçti çok şükür.
1,486,999 soru
24,309,292 cevap
344,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın