+1 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (8,006 puan) tarafından
Ruhen yorulduğumu hissediyorum artık iki çocukla kıskançlığı, ateşi,alerjisi her hafta hastanelerde yiz ne bu arayan var ne bu kapımı çalan sadece çocuklara şunu yap şöyle bak hasta etme ben zaten bile bile hasta ediyorum çocukları milletin aile yaşantısına özenir oldum annesi gelir yardım eder kaynana yardım eder benimkiler anca laf yapsın ha onlar baksın diye dogurmadim ama bu zamanda yanımda olmicaklarsa nezaman olacak 

Elbet bu günlerde gelip geçecek ama bana yapılanı , yapılmayani unutmam asla 

10 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Vallahi ben kaynanamın yanında büyüttüm çıktım kurtuldum haha
(14,413 puan) tarafından
Kız fato senin kaynananın ben yaaaaaa
Esmoş kesinlikle yap,harika oluyo en az üç dene valla mikemmel birbirlerine arkadaş dost oluyolar büyüyünce
(8,006 puan) tarafından
Aynen öyle ablaaa
tarafından
Kaynanam huseyinde başkasına bkmam diyo
(14,413 puan) tarafından
Yav he he bakmaz
tarafından
Mecbur bakacak sjsjs
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Annemden de kaynanamda uzaktayım valla iyikide öyle kimse karışmıyor kendim büyütüyorum yoksa o yanlış bu yanlış falan filan ben ugrasamazdik herhalde bide benim kaynanam zaten 47 torunu var benim kızım mi aklıma gelecek yanında sadece 25 30 torunu aklıma bile gelmiyoruz dur 
(8,006 puan) tarafından
Tek çocukta bende öyle diyodum :D sjsnsn
(7,369 puan) tarafından
Valla canım kaynanamin yanında eltim var eltim 5. Ciye hamile bide benim kızımın özel durumu var ben bırakmıyorum gözümün önünden ayirmiyorum
0 oy
tarafından

Bende İlk zmanlar özenirdim ama geçti en iyisi tek başımıza başarmak herşeyi canım bende yalnızım herkes başka şehirde oturuyor annem doğumuma geldi mecburi sezeryan oldum normal doğursaydın diyip strese soktular gelinin baskısı azarlaması ile. Çıkıp gtti annem ben doğum yapalı 7 gun olmuştu kara kara düşündüm her an annem gidecek ben napacam diye düşünür dururdum annem gttı aç kaldım stres yaptım sütüm kesildi :(

(8,006 puan) tarafından
Senin kalanın olmuş bnm kimse yoktu bende sezaryan oldum tektim iki çocukla eşimle
tarafından
7 gun zor kaldı diyorum bende tek başıma kaldım tek büyüttüm çocugumu ıkıncı ye kımseye haber etmicez eşimle tek bakıcaz çocuklarımıza
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım canım 12 ve 25 aylık bebeklerim kimseden fayda görmeden eşimle büyütüyoruz valla millet Bi cekti kendini sanki onlara çocuk bakın diyen var. Böyle kalmayacaklar diye avutuyorum kedimi
(8,006 puan) tarafından
Bnde oyle avunuyorum vala
tarafından
Bütün ablalarımın çocukları küçükken yardım ettim geldim gittim devamlı.simdi kapımı açan yok benimkiler tek başına buyuyor canım öyle sıkılıyor ki bazen düşünmemeye çalışıyorum
(8,006 puan) tarafından
Evet 44 gün oldu doğum yapalı hiç böyle bi hise kapilmamistim arada böyle olacak herlade
0 oy
tarafından
Hem annemden hem kaynanamdan uzağım iyikide uzağım yoksa benimde canım herşeye sıkılacaktı.kendi halimde büyütüyorum şükür eşim yanımda başkasına da gerek yok 
(8,006 puan) tarafından
Ya orassi öyle zor değil aslında herşeye alıştım iki çocuklu hayata arada geliyolar herlde :D
tarafından
O hepinizde.oluyor canım bu gunlerde geçer bir bakmışız kocaman olmuşlar bile
(8,006 puan) tarafından
Ay inşallah şuan piskolojim yerle bir vala dokunsalar aglicam sebebte yok :/
tarafından
Ağlama öncelikle sen annesin onu düşün evkatlarn için ayağını yere sağlam basmalısın canımm . Sonra kendin için iyi olmalısın sana bir şey olsa hasta olsan Allah korkusun o çocuklara kim bakacak ilk önceliğin evlatların ve kendinsin bunu unutma. Bı derin nefes al ve kendini topla hepinizde oluyor sebebsoz can sıkıntısı ama geçer elbette kuzum
(8,006 puan) tarafından
İnşallah gecicek canım tek temenim o
0 oy
(7,440 puan) tarafından
O kadar haklısın ki insan bazen istiyor yanında birileri olsun ❣️
(8,006 puan) tarafından
Evet:/
0 oy
tarafından
Benimkilerde öyle ilk doğum yaptığımda kaynanam bi gece yaımda kaldı annemin kalmasına izin vermedi oğlum rahat etmez dedi neyse 8 gün küvezde kaldı oğlum eve getirdiğim gün ne annem ne kaynanam kalmadı yanımda tecrübesiz hiçbirşey bilmiyordum oğlum ememiyordu ikiside bildiği halde kalmadılar o günü atlattıktan sonra artık ne ben onları çağırdım nede onlar geldi çünkü çok kızmıştım hayatımdaki çok zor günlerden biriydi onu atlatıysam bundan sonra onlara muhtaç olmam inşallah 
(8,006 puan) tarafından
İnşallah olmasın cnmm bnm
0 oy
tarafından
Bela olmasınlar da bakmasınlar canım boşver

Allah'a şükür hem kaynanam hem annem bakar kızım küçükken köye giderdik kaynanam sen yorulma ben gezmeye götüreyim derdi alırdı yedirir içirir gezdirdi akşama kadar hala da öyle yapar Allah razı olsun 
(8,006 puan) tarafından
Bakmasınlar ama bu gelsinler nasılsın diye bi sorsalar bile yyer aslinda
tarafından
Haklısın canım valla insanın gözü birini arıyor illaki
(8,006 puan) tarafından
Evet :/
0 oy
(3,712 puan) tarafından
Ayniyim desteksizlik insanı cok yıpratıyor. Ama her zorlandığım anda bir sekilde geciyor. Sonra düşünüyorum bir tek ben mi boyleyim diye. Bizim yasadigimiz daha zor şartlarda tek başına evlat buyuten anneler var. Yine imkanlarımız var çok şükür. Bende ozeniyorum annesi destek olanlara. Ne doğum oncesi ev temizliğine geldi ne dogum sonrası yanimda durabildi. Şimdi kendimle anneligimle gurur duyuyorum, her koşulda bebeme en iyi seklide bakabildim diye:) ayrica destek gorenlerinde hiç özeli kalamıyor emin ol. Zor ama özgürüz rahatiz. Vicdanı olan gelir yardim eder
(8,006 puan) tarafından
Evet böyle daha iyi herşeyi kendim yapiyorum yönetiyorum ama yardım etmek değil amaç nasılsın vs diye iki oturma bile yok
(3,712 puan) tarafından
Insan insana muhtaç elbet ama naparsin kuzum zorla benimle ilgilen desek bir önemi kalmiyor ki. Biz kendi evlatlarımıza daha doğru davranırız artık
(8,006 puan) tarafından
Aynen öyle en azından nasıl davranmamamiz gerektiğini ogreniyoz
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bu ben:)gurbetteyım yakın olsamda mınnet etmrzdım ama akıl vermeyı severler grnelde ben soylemıyorum sorunlarmı ıyız falan fılan geçiştiriyorum bıde onların dırdırını cekemem
(2,704 puan) tarafından
Benımde kapımı kımse calmaz bende kımseye gitmem valla bacım cocukla ev hep dagınık oluyo dolabım desen bos ben utanıyorm bı kuru cay vermeeye bu yuzdende kımseyle görusmuyorm kafamda rahat
(8,006 puan) tarafından
Geçer bacım bugünlerde geçer elbet
(2,704 puan) tarafından
Bılmıyorm canm hayırlısı geçer dedıkçe dibe batıyoruz Allah sonumuzu hayr etsın ıstanbulda cok yoruldum hep bı geçınme derdı caba bızde dıyoruz memlekete yakın bı yerlere taşınalm oralardan iş bulalm diyoruz ama bı taşınma bıze 15e maal oluyo kontratlar dahıl sehir dışı ne kadr olr kım bılır ödeyecek parada yok neyle taşıncan diyosun
(8,006 puan) tarafından
İki uçuşa poklu deynek desene Allah'a yardımcınız olsun canım benim
(2,704 puan) tarafından
Amin cümlemizin canm Rabbım evlatlarmızın yüzğne güler inşallah da kurtuluruz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,702 soru

24,418,299 cevap

351,404 kullanıcı

...