0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kilo yapiyormu ne icin verdiler birde size

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bakatmisiniz
-Reklam-
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Ben kullanmıştım bekarken.hatta ilacı yazacakken doktor dedi ki sen kilo almak istiyor musun dedi.

Ben de evet dedim.zayifladigimdan da dert yanmistim çünkü.tamam dedi.sonra paxil ve rixper yazdı.almıştım kilo.ama ben ise falan basmıştım düzenli yiyordum çok yoruldugum için.belki o yüzden de olabilir.ama en başta kilo almak istiyor musun diye sorması ilacın iştah açtığından dolayı da olabilir
(1,142 puan) tarafından
Bende yaradı bacım 1 sene kullandım bambaşka biri oldum.cenendeki stresten oluyordur.benimde cenemde sıkıntı olmuştu geçti.
Ben de sözde OKB sosyol gibi ama ben de artı depresyondaydim.geçmiş olsun.hepimizin başına geliyor hassas varliklariz
tarafından
Lusttal hic kullandinmi canim
(1,142 puan) tarafından
Yok annem kullanmıştı sanırım panik atak ve anksiyate var onda da.o biraz daha ağır bir ilacmis sanirim
tarafından
Anladim canim. Bende onceden lustral kullanmistim aylar once.  Suan depresyondayim cok zor bir donemden geciyorum inanki :(
Bana xanax ile paxil verdi simdi xanax beni maffetti cok agir paxilde bilmiyorum iyimi degilmi yeni basladim ikisinede dislerimi cok sıkmaya basladim birde kilo alirmiyim o korkutuyor
(1,142 puan) tarafından
Xannax için ben de pek iyi duymamıştım sanırım.farkki ettki yaptıysa doktora soyle değiştirir.kullanma
0 oy
tarafından
Hanimlar bakarmisiniz?
0 oy
tarafından
Kullanan varmi?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.