Beeeeen uzandım kanepe ye eşimde diğer kanepede okey oynuyor. Napiyosun diyor hiiiic diyorum :)))
Bende temizlik yaptım yoruldum uzanıyorum şuan canım
Annemle ablamla dışardan geldik alışveriş fln Türk kahvesi yapıcam şimdi baya yorulduk :)
Bebeğimi uyutup bnde uzandım
Ağzım kulaklarımda benimki 4 de cikicakmis işten =)
Oğlumu uyuttum sen anlat karadeniz izliyorum :)))
Esim.carsya taksit yatrmaya gtti :D erkek kardesm geldi.kahvalti hazrldmnona yedi kucuk.gormcem.bi kac fndr bnde kaliyo. Ufak kardesmde geldi oyun oynuyolr :D bnde canm skldi bisiler yapcm atstrmalk :D
bende burdayimm.:) esimde oyun oynuoo :)
Kaynanamdaydım anneme geçtim aynı mahallede oturuyolar kahve içiyoruz eşimi bekliyorum bişeyler istedi canım onları aldırıcam :)
Mutfagi topladim aksama yemek ne yapsam diye dusunuyorum :))
Cinlerim tepemde geziniyorm napayim daha
Anniskoma geldim kahvalti yaptık çay koyduk oturduk kocam da gelir buraya yer içer gideriz :-)
hic bi is yapmadim esime cikalim disari diyorum yok diyor o cikti benim paketim bitti onu yapcak hemde hava alicam dedi bende bunaldim dedim az kaldi disarda dogurcan diyo biraz otur evinde diyor cocugu salliyorum moralimde baya bozuldu sıkıldım evde bilmiyorum napsam catacak yer ariyorum
Isimi bitirdim yemegimi bile yaptim oglum uyuyo bnde cekirdek citliom :)
Kendime dua bebikimede ciciler almaya çıktık. Eşimle ikimizde aynı rüyayı görmüşüz ben corapsiz yeleksiz çıkardı diye kızıyorum oda battaniyesi saklamışın diye kiziyormus :) sabah uyandık birbirimize kızıyoruz:D
Sen anlat karadeniz izliyorum :D
Aynen bende uzandım hiç bişey yapsım yok eşim işte yemek yapılacak kim yapacak aman son günlerimin tadını çıkartıyım bari :)
Valla yarın misafir gelecek temizlik yapmam lazım ama oğlum ve kaynanam uyuyor süpürgeyi açsam ikiside uyanacak kıyamadım uyusunlar dedim bende takılıyorum burada bir yandan da düşünüyorum çayın yanına neler yapsam diye :)
Oturdum çarpışmayı izliyorum :)
Yatakta oturup ayak parmağımlada beşiği sallıyorum :))))
407,869 soru
12,245,443 cevap
37,060 kullanıcı