Kızlar biraz önce eşim aradı bu akşam arkadaşları ile dışarı çıkacakmış ben de tamam dedim zaten çok sık yaptığı bir şey değil o zaman ben de anneme gideyim dedim hayır ya kayınvalidene git ya da evde otur dedi ilk defa böyle bir tepki gösterdi çok şaşırdım sebebini sordum bana uzun zamandır hep kendi ailene gitme tarafındasın hiç benim ailem için oraya da gidelim demiyorsun dedi en son hafta sonu annenle birlikteydin dedi. Kayınpederine en son ne zaman aradın dedi evet haklı uzun zamandır aramadım ama kayınpederim de bi kere bile beni aramaz ki bende aramayı bıraktım artık. Böyle şeyleri benim düşünmemem lazım senin orta yolu bulman lazım dedi ama senden hiç böyle bişey göremiyorum dedi. Son sözüm ya kayınvalidene git ya da evde otur dedi. Kayınvalide eltimle birlikte yaşıyorlar eltimin 3 çocuğu var kalabalıklar ben hiç sevmiyorum eltimi sırf oraya biraz da onun için gitmiyorum ama eşime de bişey diyemiyorum çünkü kadının açıktan yaptığı bişey yok çok sinsi. Baya uzun oldu kusura bakmayın. Sonuç olarak siz olsanız ne yapardınız evde mi kaldırdınız yoksa kayınvalidenize mi giderdiniz