0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,958 puan) tarafından
18 aylık oğlum emiyor doğduğundan beri hep kabız bu çocuk asla ishal olmadı hiç yumuşak kakasıda olmaz hep kabız. Kakasını ıkına ıkına zor yapyor bazen anne diye ağlıyor. Eşim diyorki seni çok emyor süt kabız yapyor diyor, madem tek zorun sütle çözülcekse sütten kesim çocuğun eziyeti bitsin diyorum. Yoksa sütden değilde başka sorunumu var bilmiyorum. Çocuk doktoruna götürdük gastrolojiye götürdük elle muayene yapıp bişeyi yok diyip gönderyor. Sütden kesmelimiyim sizce.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence anne sutu yazmaz ama sen yemene icmene dikkat et canim
(1,958 puan) tarafından
Ya zaten oğlumda her şey yiyor yemeklsrini düzenli yiyor hep sıvı çorba şeklinde veryorum asla ekmek yedirmiyorum napsam kabız
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Daha neler. Kabız oluyor diye sütten kesilir mi çocuk etme eyleme yazıktır günahtır. Anne sütünde sindirim enzimleri var, bu haldeyken kabızsa kesince ne olacak. Son damlasına kadar anne sütü alsın, sonra pişman olursun. 
(1,958 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım
0 oy
(8,865 puan) tarafından
Yanlış bilgi benim oğlum hiç kabız olmadı bu zmna kadar 1 yaşında emiyor hatta anne sütü alan çocuk kabız olmaz derler benim oğlum ekmek yiyor paattss yiyor daha kabız olmadı hıc.
(1,958 puan) tarafından
O zaman benm oğlumun bağırsaklarında sorun var doğduğundan beri kabız. Bende diyorum her kesin çocuğu emyo onlar kabız değil
(8,865 puan) tarafından
Canm bağırsakları çalışmıyor olablr doktora götürün
0 oy
tarafından
Anne sütü kabız yapmaz ama bazı bebekler kronik kabız hastası olabiliyor büyük oğlum öyleydi 3 aylıkken başladı 2 yaşında düzeldi sen yediklerine dikkat et doktor nasıl ilaç vermedi ki 
(1,958 puan) tarafından
Ben dikkat edyorum çocuğada hep çorba tarzı yediryorum yinede kabız. Yine doktora gidecemya
tarafından
Tekrar götür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (321 puan) tarafından soruldu