0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,217 puan) tarafından
Kızlar valla utanarak soruyorum sabah biraz ishaldim şuan bi baktm makatta meme tarzı bisey oluşmuş 3 yıl önce başıma gelmişti çok ayrıliydi hastaneye gidip doktora gosterinceye kadar çok utanmistim şimdiki o kadar ağrılı değil ama ilerleyebilir yokmu bi çaresi gecmesi için yaa

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Basur ☹️doğumdan snra zorlaninca bendeeede cikti
(2,217 puan) tarafından
Nasıl geçti canm evet doktor basur başlangıcı demişti o zman fitil krem vermişti hatta
-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından
Kremleri oluyo canım bide hap onları kullanman lazım bunun için mecbur doktora gitcen. Bendede vardı bide ben sabahları aç karnına Bi diş sarımsak yutuyodum o iyi gelmişti dene istersen 
(2,217 puan) tarafından
Ay of yaa bi bakayım ilerlerse mecburum o zamn
0 oy
(1,257 puan) tarafından
En güzeli dr a gitmek canm ilerlemeden önlemini almak çok daha faydalı olacaktır 
(2,217 puan) tarafından
Çok haklısın valla canm ama orayı göstermek utandiriyo yaa bide çok farklı aletlerle değişik bi şekilde bakiliyo of ne bileyim
(1,257 puan) tarafından
Bende de doğum sonrası olmuştu Çok utanıyodm ama Sağlık bu sonuçta
Acısı çok fena onun ya :(
0 oy
(8,731 puan) tarafından
Ay gebelikte çok kabız oldum bendede var hala duruyor oğlum 1 yaşına girdi benimki hiç gitmiyo sadece küçülüyor geri büyüyor :(
(2,217 puan) tarafından
Yaa ağrı olmuyo mu canm
(8,731 puan) tarafından
Ağrı yok canım bende, acıyor sadce bazen kabz olucna yada zorlayjca acı yiyince cikiyor
(2,217 puan) tarafından
Ayy o  da iyi. Değil canm hastane sart
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Yokmu kızlarım başka bilgisi olan
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Basur canım o ne kabiza gelir ne ishale büyük.ihtimal şişti ondan ağrıyor kantaron yağı varsa sur ağrısı geçer inerde kendi inmesini beklerken kanama da yapabilir öyle bişiye denk gelirsende korkma olmadi sağlık ocağına git de başvurum var ilaç yazr onlar
(2,217 puan) tarafından
Yok valla canm kantaron yağı gidecektm ama anca pazartesiye kaldı eczane vermezmiki yaa
(4,585 puan) tarafından
Niye vermesin verir eczanelerde de var yaralara iyi geldiği için satıyor onlarda

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 91 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Anneolmak1 (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 371 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Anneolmak1 (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,660 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (878 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 158 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayattttt (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,760 soru

24,228,632 cevap

339,025 kullanıcı

...