0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (952 puan) tarafından
Kızlar sabah uyandığında az birşey ateş vardı takipteydim. Öğleden sonra mama sandalyesinde gözleri gitti bende uyukluyor sandım meğerse ateşi çıkmış, ishal öksürükte vardı zaten. 10 dakikada oldu ateş mevzusu titemeye başladı ayaklar. Hemen acile götürdük babamızla serum verildi kanda enfeksiyon değeri biraz fazla cıkmış. Şuan 38lerde ateşi korkuyorum gece uyumaya ya yükselirse diye. Siz olsanız ne yapardınız?

10 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Gözleri gitti dediğin havale gibi biseyse uyuma bence. Nöbetleşe durun. 
(952 puan) tarafından
Yok canım bende öyle sandım ama ateşten dolayı uyku hali dedi doktor havale değil
(2,109 puan) tarafından
O zaman ilacını verdiysen uyu bence. Ben uyurum yani hep birkaç saat sonraya alarm kurup. Çok geçmiş olsun.
-Reklam-
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Başını beklerdim şimdi olduğu gibi =/ benimde çocuklarım hasta küçük kızım daha ağır geçiriyor hastalığı ateşleniyor başını bekliyorum rabbim acil şifalar versin senin yavruna da inşallah 
(952 puan) tarafından
Bende bekleyeceğim herhalde. Her ihtimale karşı alarm kurayım belki uyur kalırım
0 oy
(51,957 puan) tarafından
atesi çıkınca uyumayan kizim uyuyo cok terliyo normalde atesi varken hic terlemiyo bende ordan anlıyorum gece saat başı calar saat kuruyorum esim evdeyse oda kuruyo ilaclarini tam saatinde ver gecmis olsun
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Ben ateş dusurucu verip bekliyorum eğer uyursam diye te telefonu her saate 2 saate kuruyorum. Mesela ateş düşürücü verdin 37 yi görünce 3 saat çıkmıyor daha . 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bn her 20 dk ya alarm kuruyorum öyle durumda
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Geçmiş olsn cnm kaç gündür bizde de ateş ishal var ateş geçti gbi ama ishal devam ediyor doktor probiyotik verdi acaba salgın mi. Azı dış patlattı bizkmkide
0 oy
(530 puan) tarafından
Valla canım ara ara kontrol ediyrm uyandırıp ateş düşürücü filan veriyorm soğuk su kompleksi yaptınız mı ateşi düşürür 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Benim çocuğum hasta olduğu zaman uyumadan önce ılık duş aldırıp ağrı kesici ateş düşürücü şurup içirip öyle uyutuyorum ve 1 saatte bir alarm kuruyorum basucuma şurubu peçete ıslak mendil ve su koyup bende uyuyorum gece bebeğin uyanınca mutlaka suda içir çünkü icide yanıyor 
0 oy
tarafından
Bu saat oldu hlaa uyanigiz uyuyamıyorum ben alarm kurup falan çok mu pimpirikliyim bilemedim. 36-36.5 görmeden uyuyamma görsem bile saat başı bkarim 
0 oy
(911 puan) tarafından
Kanda enfeksiyon varsa 2 satte bir çıkıyor canım saatini kur uyuma pek benim kızımsa 12 gün oldu ateş iğne sürüp dérken anca düştü çok dikkat et 3 satte bir calpol dolven ver atesi 38.5 u gorurusen soğuk kompres yap atesi  okşar yükselince devamı gelir soğuk kopmres yapınca 4 saat şükür çıkmıyordu ilaç da çıkıyor 2 satte

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 76 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 175766 (363 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 260 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.

411,614 soru

12,391,411 cevap