0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (14,122 puan) tarafından

Merhaba kızlar nasilsiniz:)bir sorum var size baya şaşkınım aslında...yedi aylık oğluşum bu zamana kadar çok sakin büyüdü doğduğu gün bile hiç aglamadigi için sorun mu var diye düşünmüştüm o gun hiç aglamazdi..az önce elinden oyuncağını aldılar diye nasıl bir aglamak ama hala şoktayım bir de böyle bı bağırış sinir gibi susturamadim.bir de acıkınca yapıyor bunu odaya götürdüm resmen aglarken alt dudağı titriyor baktım yani bana değişik geldi daha önce hic yaşamadim ilk oğlumda..bilen yaşayan fikri olan var mı diye size sormak istedim<3simdiden tesekkurler

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızımda 7 aylık dediğin gibi oluyor heleki yemeği hızlı vermeyince sinir krizi geçiriyor az önce meyve suyu taddirdim dedim bakım tadı beğencek mi baya sevdi sonra elinden aldım kahvaltı yesin sonra verem dedim resmen canavara dönüştü birde benimki sinirlenince beni tirmikliyor cimcikliyor biraz geç emdirsem mememi hem sıkıyor hem ısırıyor olmayan dişleriyle sjjsjsh
(14,122 puan) tarafından
Cimcik ısırma.huyu var zaten böyle garibime gitti bilmiyorum daha yedi aylık elinden alinca.bir şeyi ya da acıkınca bu kadar ağlaması alt dudağı titriyordu resmen şaşırdım.kaldim
(8,333 puan) tarafından
Bütün bebekler aynı tepkiyi veriyor sasirilcak bişey yok canım:D
tarafından
Valla bende baya şaşırdım nasıl 7 oldu baya değişti ama en sevdiğim huyu artik onu sallamami istemiyor kendisi yatakta oynaya oynaya yatıyor 7 olunca bu huyu başladı inşallah devam eder
(14,122 puan) tarafından
İnsallah benimki kendi yatıyor baştan sallamadim ama bu bana normal gelmedi ilk oglumda.ben busekilde bir aglama kendini skma dudak titremesi gormemistim
(8,333 puan) tarafından
Gormediysen şimdi görüyorsun canım normal şeyler bunlar shdhh
tarafından
Benimki ilk 3 ay sallamadan yattı sonra sallama istiyordu şimdi düzeldi şükür ya bebekten bebeğe fark var benimki bu aralar kablolara prizlere dokunmak istiyor dokunmayinca kriz geciriyor kimse sakinlestiremiyor heleki bazenleri durmadan bağırıyor sinir oluyor durup dururken
(14,122 puan) tarafından
Normal demek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Surekli huy degistirir canim
(14,122 puan) tarafından
Yok huyi değişir huyundan değil.ama daha bu ayda böyle sinir gibi kendini skma dudak ttremesi.bu tarz şeyler görmemiştim acikcasi
0 oy
tarafından

Valla benimki doğdu doğalı böyle bilemiyorum :D

(14,122 puan) tarafından
Normalmiş demek bende kolik çocuk büyüttüm dişleri de zordu hep ağlardı ama böyle bişey elinden alınınca dudağı titretecek kadar ağladığını görmemiştim ogrendim
tarafından
Valla dudak titrese iyi benimki saçını kulağını yoluyor resmen.
(14,122 puan) tarafından
Onu dişten yapıyor:-)
tarafından
Bacım benimki 5 aylıktan beri yapiyor.  :D 11 aylığız diş daha yeni patladı.  Benim gende var.
(14,122 puan) tarafından
Benimki dişten yapıyor onu ama boyle bir şey ilk defa gördüm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 68 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy