0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (715 puan) tarafından
10 aylık bebeğim var geceleri her  gec abartısız sekilde çığlık çığlığa ağlaması uykusundan uyanıp ne yaparsam yapayım susmuyor kıyamet kopuyor resmen gözlerinden yaşlar akıyor evde geziyorum sakinlesiyor video falan açıyorum çok ağlıyor artık uyku diye bişey yok 2 de başlıyor 4 e kadar ağlıyor kesinlikle yatmıyor nedeni nedir bilmiyorum sağlık sorunu yok diş de yok 

1 cevap

0 oy
tarafından
Korkuyor mu acaba canım ya da dişleri geliyor olabilir iyice baktin mi 
(715 puan) tarafından
Evet canım diş yok artık uykusuzuktan cildiracam çok sinirleniyorum kendime hakim olamıyorum çok ağlıyor gerçi doğdu doğalı hep herşeye ağlayan bi bebekti yatmıyor istediği bişey olmasın çığlık çığlığa ağlıyor
tarafından
Ahhh canım çok zor Rabbım yardımcın olsun inşallah gerçekten insan bazen çok kötü oluyor sinirler tavan yapıyor ama yapacak bir şey yok onlarında nazi bize geçiyor ne olursa olsun her şeyleri ile mükemmeller Allahim acılarını göstermesin inşallah bugünlerde geçer canım sabırlı ol bol bol oku belki korkuyordur dua aç telefondan rahatlar biraz
(715 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah geçer böyle çok zor inan ki uykusuzluk zor insan sersem gibi oluyor bağırıyorum sonra pişman oluyorum bide
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
15 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 246802 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
0 cevap 83 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.