0 oy
1,106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bu oark olsun bi AVM gezmeye  çocuklarınızla  tekmi gezmek istiyorsunuz yoksa illah biri olsun bu arkadaş bi komsu yada eşim  yani tekmi gezersiiz yoksa biriyleriylemi ....

Ben ise yok ilalh yaş eşim yaş biri olsun diyorum neden tek gezemiyorum .... Eşim diyor  git gez babamı baglisin.  Git gez diyor ...

59 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızımı alır çıkarım. Gerek yok birine. 
tarafından
Neden ve. İllah biri olsun yanımda diyorum
tarafından
Bilmem.  Ben ihtiyaç duymuyorum sanırım.
-Reklam-
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Gezmek olsun da her türlüsü olur :)
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Valla kızımla gayet güzel vakit geçiriyorm kimseye ihtiyaç duymuyorum.. hatta tek ihtiyacım o tür yerlerde evladım oluyor. O olmadan zevk almıyorum 
0 oy
tarafından
Tek gezmeyi de severim ben
0 oy
tarafından
Kızımla beraber sakince gitmek isterim ama eşim izin vermez illa biri yanımda olacak neymiş başımıza birsey gelir
0 oy
tarafından
Tek basima her yere giderim  hatta daha rahat ederim tek olunca ozellikle en sevdigim sey tek basina alisveris 
0 oy
(887 puan) tarafından

Gezmek için birini beklemem oğlumu alır çıkarım en iyi arkadaşım zaten<3

0 oy
tarafından
Ayy ben her gün mutlaka kızımla gezerim ikimiz oluruz sadece eşimin işi olmadığı gün gelir bizimle yada bir arkadaşım olursa çıkarız ama genelde kizçemle çıkarız

Çokta güzel olur 
tarafından
Neden ben  başkalarına gerek duyuyorum
0 oy
(1,166 puan) tarafından
ben hep kizimla  yalniz cikarim disari.   yanimda hiri olmayinca daha cok kizimla  iligienirim.
0 oy
tarafından

Ben isterimde eşim göndermez:D:D yapışık ikizim olur kendisi.

0 oy
(9,235 puan) tarafından
Kimseye gerek yok
0 oy
tarafından

Kızlarımı alırım yanıma gezerim onlarla yer içerim para olsun yeter:D

tarafından
Aynen para olsun kimseye olmasın
0 oy
(20,378 puan) tarafından
Ben de biriyle gezmek isterim hep. Ama bu huyumu torpulemeye calisiyorum
0 oy
(13,448 puan) tarafından
Ben dışarı kocamla çıkmayı seviyorum ya. Kızlarla da otururuz eşim çocukla ilgilenir. Ama avm falan beyim olsun ❤️
0 oy
(530 puan) tarafından
Kızımla gideriz parka tek hatta akşam 9 da gidiyoruz parka kızımla eşimi beklersek hayatta gidemeyiz 
0 oy
(4,401 puan) tarafından
Eşim evde iken onunla çıkarız o hafta içi çalışırken biz oğlum ile çıkarız gezeriz 
0 oy
tarafından
Çocuklarımla ve eşimle gezmek isterdim gerçi bir oğlum var ama ben onla gezerken daha mutluyum arkadaş ortamı beni kasıyor 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ben eşim olsun istiyorum ama bunun için sebeplerim var evimiz en yakın AVM ye 1 saat uzaklıkta ve oğlum asla otobüste durmaz sadece eşimde durur o yokken rezil oluyoruz. Ama böyle olmasa mutlaka her gün ya bir parka ya da bir yürüyüşe çıkarız ama maalesef düzgün bir park bile yok yakınımızda 
0 oy
tarafından
Eşim işteyse tek giderim eşim evdeyse eşimle giderim
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Ben iki bebemle geziyorum. Eşim çalışıyor çocuklar sıkılıyor. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 850 göst.
17 Ocak 2019 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.
+2 oy
12 cevap 216 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Semos (399 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 645 göst.

412,551 soru