0 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar ilk gebeliğim bilmiyorum o yüzden soruyorum sezeryan veya normal doğumda babada doguma girebilir mi ve ayriyetten ucret alınıyor mu 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Devletse giremiyor özeldede bazı hastaneler kabul ediyor bazısı etmiyor benim gittiğim kabul etmedi bende istemezdim zaten 
(19 puan) tarafından
Anladim canim özele gidiyorum inşallah alırlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ozelde yaptim normale girebiliomus sezeryana almadilar
(19 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
tarafından
Devlet hastanesi kabul etmiyor canım özel kabule diyor o da bazı hastaneler yani
(19 puan) tarafından
Anladim canim sagol
0 oy
tarafından
Ben özelde yaptım doğumu almadılar  , normal doğuma da sezaryana da almıyoruz dediler. Tamamen doktorun kararı , isterse alır isterse almaz.
(19 puan) tarafından
Anladim canım sağol
0 oy
(122,605 puan) tarafından
Benim dr esime girmek zorundasin dedi benimki doguma girmeye mecbur☺️ hastaneye gore degisiyo sanirim canim
(19 puan) tarafından
Anladjm canım sagol
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben çok istiyordm ama hastane kabul etmedi. 
(19 puan) tarafından
Anladim canim sagol
0 oy
tarafından
benim hastanem kabul etmisti
(19 puan) tarafından
Ekstra ücret alıyorlarmj
0 oy
(11 puan) tarafından
Eğer özel hastaneyse talep etme hakkın var canım ama devlette almıyorlar içeri babayı
(19 puan) tarafından
Anladim canim sagol
0 oy
tarafından
Eğer doktor musade ederse giriyor diye biliyorum 
(19 puan) tarafından
Tamam canim sagol
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Devlet fotografcıda almıyor babayıda.. Özel hastaneler doktorun insiyatifine baglı.. Tabiii maddii anlamda da karsr veriyor olabilirler cünkü artık hastanelerin fotogrsfcıları var ozaman babayı almak zorundalar yani.. Ben dogum cekimleri yaptogım icin cogu gittigim özel hastanede babada girdi yani.. Simdi ben dogum yapıcam hastanenin fotogrsfcısı var biz fotogrsfcıyız  kendimiz cekicez diyince doktor bir mırın kırın etti sonra knusuruz dedi.. 
(19 puan) tarafından
Anladim canim sagol
0 oy
(158 puan) tarafından
Devlette giremiyor cnm ozelde girebilir ben dogumhaneye girerken yanina istedigin birisi varmi esini ister misin diye sordular esim girmek istedi ama ben kabul etmedim kimseyi istemedim beni o halde gorsun:D extra bir ucret odemiyosun cnm
(19 puan) tarafından
Anladim canim cok sağol
0 oy
(877 puan) tarafından

Bence eşlerinizi doğuma sokmayın şahsen ben bile kendimi o halde görsem soğurum kendimden erkeklerin çoğu kaldıramaz sezaryen olsa hadş tamam ameliyat yerini görmeden yanında durur ama normal doğum kesinlikle olmaz :D ama ben eşimi 2 türlüde almam yanıma

(19 puan) tarafından
Benim eşim cok istiyo canim bende yanimda olsun istiyorum inşallah alirlar
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Devlet muayenede bile almıyo ama çoğu özeller alıyo 
(19 puan) tarafından
Anladm canim
0 oy
tarafından
Hastanesine göre değişiyo canm çok pahalı olan özeller de girebiliyolar 
0 oy
(210 puan) tarafından
Ben özelde yaptın sezeryan oldum eşim de girdi ekstra ücrette almadılar 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Cnm devlet kesinlikle almıyor bağzı özellerde almıyor sor hastanene  mesela benim eşim çok istedi doktorum biz almıyoruz dedi özel de
0 oy
tarafından
Ben özelde yaptım almadılar 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 165 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Esra129 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
7 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (492 puan) tarafından soruldu

404,577 soru

12,119,799 cevap

36,470 kullanıcı

...