0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Komşumun abisi evleniyor ama komşumla aile dostu olduk çok samimiyiz. Bizide davet ettiler fakat 1 saat durup gelcez. Düğün salonda olucak. 

Smdi elbise mi giysem 

Etek tarzı mi. Pantolon tarzı mi yakışık olur. İnanin bilemedim tesettürlü değilim 27 yaşındaym 2 çocukluğum :D

4 Cevaplar

0 oy
(4,314 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Abiye olmayan sade şık birseyler seçebilirsin bence.Hem rahat edersin hem de uygun olur samimi olduğun komsunda değil abisiymis sonuçta.
tarafından
Bende o yüzden tereddüt ettim ne uygun olur acaba diye
(4,314 puan) tarafından
Yani pantolon olacaksa şık güzel bir bluz ile kombinleyip orta yükseklikte bir ayakkabı ile hafif makyaj fönlü saçlar yeter bence. Elbise birsey diyemiyorum yaz günü efil efil çiçekli bir elbise giyeceksen altına bir sandalet hareketli bir fon nude doğal tonlar bir makyaj bu da olur simdi parçaları görmeden hayal ediyorum ben şuan ne kadar faydalı olur bilemedim
tarafından
Acayip faydalı oldu kız valla :D dolabimdaki parçalardan bahsettin ben hallediyorum gerisini çok sağol :D ❤️
(4,314 puan) tarafından
Rica ederim iyi eğlenceler o halde :))
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bemce bir dugun sonucta elbiseyle rahatsan elbise sacina ozel birsey yapmazsan gayet uygun düşer:)
tarafından
Eşimde öyle diyor :D saçını abartma ne giyersen giy uygun olur zaten diyor
tarafından
Kesinlikle öyle ben birinin sacindan makyajindan basortu seklinden anliyom akrabalik derecesini :) iyi eylenceler
tarafından
Yaaa çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️☺️
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Pantolon bluz/gömlek olabilir. Elbise ağır olur gibi biraz. Etekli takım da ben pek sevmiyorum emekli öğretmen gibi hissediyorum bilmiyorum niye :) en iyisi güzel bı pantolon keten olur kumaş olur üstüne de uygun bir bluz veya gömlek mis :)
tarafından
Kız etekli takım dediğim kalem etek ve crop. Öyle yaşlı işi değil ki. Ama haklısın
(3,146 puan) tarafından
Ha öyleyse olur ya düz kalem etek ve crop bı badi falan olabilir bak
tarafından
Teşekkür ederim ❤️❤️☺️
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Etek tarzı olr bence pantolon sparo gbi oluyo düğüne gitmez ama bı saat sonra cıkıp baska yerlere gıdıceksen pantolonda olr komsunun ortamına da baglı:)ayak uydurmak lazm
tarafından
Kesin oynarım ben bı kere :D elbise ağır olur gibi düşündüm ama hala kafam çok karışık :F

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 708 göst.
0 oy
6 cevap 402 göst.
4 Kasım 2022 Moda kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 2,159 göst.
12 Mayıs 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 503 göst.
14 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Yoruldum hayat! (503 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,000 soru

24,423,567 cevap

351,755 kullanıcı

...