0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar. Bugün mercimek çorbası yaptım ve blenderden geçirirken blenderimin içindeki bıçak yeri komple çıktı. Yemekten sonra yürüyüşe çıkalım dedim kızım hava alsın diye yoksa hiç canım dışarıda çıkmak istemiyordu . Keske içimdeki sesi dinleseymisim :D
Park dönüşü elimde çekirdek vardı. Arabalar azken hadi geçelim demeye kalmadan yeri öptüm :D cekirdeklerin hepsi döküldü. Ellerim ve diz kapağım acıdı. Sol ayağım burkuldu. Eşimde sağ diz kapağıma bakıyor acıyor mu dedi. Evet ama solum ağrıyor dedim. Şaşkınca bakıp " ne ara sol ayağını attın ben en son sağ ayağını attığını gördüm sag burkuldu sandım . " Dedi . Adam ayaklarımı bile takip ediyor. Kesin lokmalarimida sayiyordur bu :D ne diyor bu gibisinden baktım yerde :D ayağa kalkıp parkın oraya oturdum. Eşime " kalan cekirdekleri al kartonun içinde kalmıştır" dedim. Eşimde bende güle güle geldik :D
Şimdi evdeyiz ve aklıma şu geldi güle güle yazıyorum şuan belirteyim onuda :D
Parka giderken eşime dedim ki " citledigin cekirdek kabuklarını yere atma arkamızdan soverler." Eşimde " herkes atıyor birşey olmaz " dedi. Bende "herkes atıyor diye sen atma sonuçta insanlar temizliyor burayı yazıktır günahtır bir faydamız olsun " dedim. Eşimde " ne oadar dusuncelisin valla" dedi. Ve halen yere citlemeye devam etti. Bende " arkandan anana bile soverler " dedim :DSonra yere düşerken cekirdekler yerdeydi ya aklıma o an gelmedi şimdi geldi . Adama söyledik dökme insanlar arkamızdan sover diye şimdi benim döktüğüm yeri görseler butun sulaleme soverler :DCekirdekler çoktu . Temizlemesi zor olacaktır.:blink:
Eğer ki Ankara'da Çiğdemtepe de oturanlar varsa yerde coookk çekirdek görürseniz sovmeyin o benimm :blush::angel:

4 Cevaplar

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Hahhaha bunu okumadan önce görseydim kesin söverdim ne insanlar var ya derdim şaka bi yana çok geçmiş olsun bi nazar duası oku kendine 
tarafından
Kızımın uyku saati diye gitmedim canım. Eve geldik direk uyudu zaten. Yarın acısı çok olursa ozaman giderim annemi çağırırım. Hastaneye giderken 5 dkkalik birşey diyorumm 3 -4 saat bekliyorsun . Şu hastalık zamanında pek kalabalık yerlere kızımı götürmek istemiyorm canimm korkumdan❤️
(1,831 puan) tarafından
O da doğru çok haklısın bende 2 diş çektirdim 1 dolgu yaptırdım üst üste olunca ağrısı çok oldu bi daha gidemedim bi türlü kızı bırakıp sana diyorum git diye kendimde aynı durumdayım. İnşallah sabaha bir şey kalmaz kalırsada ihmal etme eşimin dayısı düştü öyle aylardır kendine gelemedi ayağı çok zor oluyor çok .
tarafından
Geçmiş olsun canım hem sana hemde eşinin dayısına. Allah beterinden korusun ...
(1,831 puan) tarafından
Sağol canım benim cümlemizi inşallah sanada çok geçmiş olsun tekrardan
tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Nazara gelmişsin herhalde canım çok geçmiş olsun ama komik olmuş
tarafından
Parkta yanımda bir kadın oturdu uzun uzun baktı bana. Hatta bi ara kızımı ben gezdirdim parkta halen uzaktan gozleriyle takip ediyordu. Kesin o kadının nazarı değdi . Allah razı olsun canım
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Hakkını helal et güldüm çünkü =D en son o benim dedigin yere 
tarafından
Helal olsun canım valla bende düştükten sonra kahkaha attım böyle bir düşme şekli yok diye :D
(11,688 puan) tarafından
Ay bende bir kere dustum oyle. Ama evlere şenlik dustum. Ayahımda topuklular sen kaldırıma bir yan bastım. Basmamla bir yere yayıldım karamürsel sepeti gibi. Boylu boyunca.
tarafından
Ayy birde topuklularla offf için sızladı seninki daha kötüymüş canım
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kız bilerekk dokmemissin ya geçmiş olsun oku.kendini.kem gozlunun biri nazar etmiş zaar:)
(4,589 puan) tarafından
Allah'a emanetsin❤️
tarafından
Sende Allah'a emanet ol kuzumm ❤️❤️❤️
(4,589 puan) tarafından
Sağol canım ❤️❤️❤️
tarafından
Sende sağol canım ❤️❤️❤️☺️
(4,589 puan) tarafından
❤️❤️:-)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
11 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
1 Eylül 2021 Aile kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu

405,986 soru

12,169,393 cevap

36,634 kullanıcı

...