0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gizli sekmenin geçmişi olmaz normalde biliyorum ama düşünmedim değil varmı acaba bilen varmı ayarlardan falan bşyler yapamaz mıyız 

8 Cevaplar

0 oy
(2,498 puan) tarafından
Sanmıyorum canım 
-Reklam-
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Gizli sekmenin geçmişini öğrenemezsin bildiğim kadarıyla bence öğrenmene de gerek yok illaki bir pislik çıkar yani bazı şeyleri kurcaladıkça daha kötü oluyor bırak bence bacım uğraşma yuvanız yıkılır vallla 
0 oy
(88 puan) tarafından
Öğrenemezsin sadece gizli sekmeden bakıp bakmadığına google hesabını açıp hareket geçmişinden görebilirsin. Gizli sekmeden girmiş mi girmemişmi
tarafından
Nasıl görebilrz nereye bakmam lazım tam olarak nasıl oluyor canm
tarafından
Oda gözükmüyor canım Google hesabinda
0 oy
(1,403 puan) tarafından

Gizli sekmeyi falan bosver google a activity google yaz welcome come to my activity yazan ilk linke tikla neyi var neyi yok gorursun 

;)

tarafından
Ay evet herşey görünüyor keşke bunları biraz daha önce gorseydim
(827 puan) tarafından
Mormenekşe yaptığı aramaları temizlerse bile dediğini yazsak googleye yine cikiyomu:)
(1,403 puan) tarafından
Evet cikiyor
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Diğer telefonlarda var mi bilmiyorum ama samsunda İnternete gir ayarlar kısmından siteler ve indirilene diye bir bölüm var ona tıkla Web sitesi verilerini yönet de bugüne kadar girdiği bütün Web siteler çıkıyor önüne
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Gizli sekmeden Google yaz arama motoruna bak tabi silinmesine 
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Wifiye bağlı mıydı tel dün biri anlatmıştı bana wifi kullanıyorsanız görünüyor diye
(551 puan) tarafından
Nasil görünüyor
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ben de bekliyim surda post yukarı çıksın. Geçen biri anlatmıştı burda ama görür inşallah geri yazar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 127 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selimin annesi (10,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,001 göst.
2 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
23 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu

406,240 soru

12,180,138 cevap

36,676 kullanıcı