+1 oy
504 göst.
Aile kategorisinde (634 puan) tarafından

Boşanma asamasindayim velayet icin gelecekler

image

Kizlar yardım edin eve pedegog gelecek neye bakarlar çocuk için. Bir oda yaptım iyi kötü yatak aldım dolap olarakta annemin dolabını kullanıyor çok tedirginim neye bakarlar ya onlar geldiğinde ev dağınık olursa ya elim ayağım dolasirsa Perşembe günüde beni çağırdılar kizlar çocukla 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Priz yerlerine koruyucu tak 

Dolaplara koruyucu tak 

Odaya ufak kitaplık koy şu duvara asılanlar içine 2/3 tane kitap koy yaşına göre 
(634 puan) tarafından
Kitaplık pahalı biraz trendyolda var onada guvenemedim dolap nasıl duruyor sence
tarafından
Kız onları zamanla alırsın kitabı dolabada koysan olur arkadss iyi demişte
(285 puan) tarafından
Canm A 101 de var 250 TL ye ondan al ben aldm
-Reklam-
0 oy
(11,035 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun cnm 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım komşum annesinin yanındaydı 3 çocuğunu aldi odaları bile yoktu 3+1 evde hepsi yaşıyordu. Ama çocukların annesi şimdi caresizim ben evlatlarimi her yere sigdiririm ama bu düzen böyle kalmayacak demiş güzelce konuşmuş hepsi annede. Şimdi yeni ayırdı daha evini
(634 puan) tarafından
İnşallah bnmde öyle olur dolap alcam borç bulup sence almalimiyim
tarafından
Dolap alma canım ccugun kaç aylikkk kendini neden zora sokuyorsun
(634 puan) tarafından
Üç yaşında fotografta gorunun dolapta komple oğlumun eşyaları var
tarafından
Yok canım ama asagida biri öneri yazmış artiladim bak onları yap dolap yerine bence ama gelenlerin vicdanına bağlı işte
tarafından
Eee tamam neye dolap aliyon oda dolap boşuna masraf yapma ekstra zaten. Bir dolap var prizler asagidagsa koruyucu tak bir kaç kitap koy odaya etraftaki tehlikeli şeyleri gözet birde onlar evdeyken oglunla çok sakin konus
0 oy
tarafından
Çocuğa karşı tavırlara bakarlar cnmmm yemesine icmesine
(634 puan) tarafından
Yani açıp dolaba bakarlarmi ay ne yemek yapmalıyım oğluma stres oldum ne zaman gelecekleride belli değil
tarafından
Oğlun nekadarilk cnm sakin ol kuzum konuşma tarzinada bkiyolar rahat ol sakın çocuğuna sen veya yanındakiler kızma bagrma yapmasin
(634 puan) tarafından
Yok normaldede bağırmam zaten ben gelecekleri günü soylerlermi acaba
tarafından
Zannetmiyorum sylesinler kuzum ansızın gelirler
0 oy
tarafından
Sakin ol canım sakın heyecan yapma. Birşey sorduklarında afallama kendinden emin cevaplar ver. İnşallah çocuk için en hayırlısı olsun 
(634 puan) tarafından
Nasıl yapicam hiç bilmiyorum
tarafından
Sakin ol. Biz kadınlar istersek her şeyi yaparız.
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Adliyede sosyal hizmet uzmanının yanında staj yaptım aile görüşüne de gittim evin genel durumuna bakıyorlar evdeki yaşayan kişi sayısına maddi geliri çocuğun odası var mı yok mu diye bakıyorlar sizinle sohbet edecekler evinizdeki başka yaşayan insanlarla sohbet edecekler o sohbet arasında birkaç not alacak ağzınızdan çıkan her şeye dikkat edin odası da güzel gözüküyor evin genel durumu da iyiyse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
(2,220 puan) tarafından
Öyle buzdolabına falan bakmıyorlar yani birkaç kişi öyle yazmış ama evin genel durumuna bakıp odaları geziyorlar çoğunlukla sizinle evde yaşayan insanlarla sohbet ediyorlar zaten
(634 puan) tarafından
Ay çok saol canim şimdi ilk etapta beni çağırdılar ne sorarlar acaba
(2,220 puan) tarafından
Eski eşinizle olan durumunuzu sorarlar çocuğu ne kadar etkilediğini neden ayrıldığınızı ayrıldıktan sonra ne yapacağınızı kiminle yaşayacağınızı çalışıp çalışmayacağınızı yani sohbet ediyorlar sizinle aslında hani böyle bir sorguya çeker gibi bir durum olmuyor
0 oy
tarafından
Korkma sana verirler zaten. 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Hijyene bakabilirler 

Tehlikeli yerler varmi onlar icin onlemler alinmismi ona bakabilirler 

Özellikle çocuğun ev icinde davranışı nasıl huzurlu mu yoksa tedirgin mi onada bakabilirler ama sen internettende bak herşey usulünce olsun
0 oy
tarafından
Evin neyle ısındığını sormuşlardı bize bu oda çok güzel olumlu şeyler yazacaklarını umuyorum o dolabın içinde sadece çocuğun kıyafetleri olsun onlar gidene kadar eğitici kitaplarıda ortada olsun 
0 oy
tarafından
Anlaşmalı ayrılmadiniz mi
0 oy
tarafından
Pencereye kilit tak
0 oy
(650 puan) tarafından
Yatagın bariyerleri çocuğun pencereye çıkmasına çok müsait çocuk kilidi yoksa oraya bir çocuk kilidi takın lütfen 
0 oy
tarafından
Bu sizin eviniz mi çocuğunuz mu var
(634 puan) tarafından
Yok burası annemin evi çocuğuma kurduğum oda
tarafından
Resme bakınca üzüldüm açıkçası hakkınızda hayırlısı
(634 puan) tarafından
Neden üzüldün canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 517 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
13 Nisan 2023 Aile kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 130 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
7 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu

403,442 soru

12,086,467 cevap

36,377 kullanıcı

...