0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (488 puan) tarafından
Kızım 25 aylık tuvalet eğitimine başlamak istiyorum ama nasıl yapacağım nereden başlayacağım bilmiyorum aslında gün içinde altını heo açık bırakıyorum cisi yada kakası gelirse söylüyor hadi tuvalete gidelim diyorm hayır bez bağla beze yapacağım diyip ağlıyor ve asla tuvalete yapmak istemiyor ama dediğim gibi cisi yada kakası gelince söylüyor ama bez bağla beze yapicm diyor tecrübeli anneler ne olur yardım edin bana çok zormuş bu tuvalet eğitimi ya

3 Cevaplar

0 oy
(11,507 puan) tarafından
Tuvalete oturtmayı denedin mi 

Bez bağla diye ısrarcı ise belki hazır değildir 

Madem bezi attın çoğu zaman açıkta niye başlamadınki
(488 puan) tarafından
Ama altını açık bırakınca cisi yada kakası gelince söylüyor bende kararsız kaldım ne yapacam bilmiyorum
(11,507 puan) tarafından
Lazımlık aldınmı
(488 puan) tarafından
Evet aldım lazimlik da da denedim yapmadı normal tuvalette de yapmadı çis çiş diyor ama ağlayarak yapmak istemiyor
(11,507 puan) tarafından
Yani oturmuyorsa bir ay sonra birdaha dene bezi bağla ama açık tutup tuvaleti geldiğinde bağlarsan kafası karışır öyle şey olmaz
(488 puan) tarafından
Nasıl yapayım tam olarak bezi bağlamadan nasıl alistiracagim peki
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Ne olur kizlar yardım edin lütfen 
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Anneciğim bezin bitti bir süre böyle yapacağız falan de canım belki işe yarar.
(488 puan) tarafından
Deniyorum cnm onuda söyledim bezlerini gözünün önünden kaldırdım bez yok bex bitti hadi tuvalete yapalım diyorm ana klozete de normal tuvalete de oturmak istemiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
7 cevap 163 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu

409,934 soru

12,325,213 cevap

39,079 kullanıcı

Kategoriler