0 oy
289 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Neler kasık ağrısına sebep olur? 

Yüz üstü yatmal, ve ya sürekli sağ tarafında , sol tarafında yatmak da nedenlerden biri ola bilirmi? 

1 cevap

0 oy
(108 puan) tarafından
Yox can yatmaq sebeb olmaz. Arada mendede sol teref agriyirdi. Uzidede heçne çixmirdi sonra oz ozne kecdi getdi bezen sinirsel agrilar olur bezende sidik kisesi infeksiyasida sebeb ola bilir. Uzide uşaqliq yumurtalığında birşey yoxdusa narahat olma. 
tarafından
2 gün əvvəl zəif xətt olan testi günün nə vaxtı etmişdin? Sabah ilk idrar?
Bəs bu günki günün nə vaxtı idi?
(108 puan) tarafından
2 gün evvelki ilk idrar deyildi ama günorta yatmisdim qalxandan sonra etmişdim hardasa 3 saat falan getmemişdim wcye . Bu günki ilk idrarla ama. Çoxu deyir 12 günde sifirlanir iynenin betasi. Bilenmirem yenede onsuz inanmiram deyirem iynedendir ,biraz agrim oldu dunen kop qaz idi medem bagirsagim sanci tutmuşdu. Sonra başladi aşagi hisseler ağrimaga. Mende papatya çayi aldim içdim mede bagirsaga gore. Sonra dedim bugun test edim belke hamile olaram cay ziyandir etdim bele oldu her ehtimala cayi dayandirdim. Ozumde yoldasimnan tetildeyem burdada yer yoxdu gedib analiz vermeye şimal bölgesindeyik. Qalmışam bele analiz verib deqiqlesdirecekdim oysaki
tarafından
Ay deli stop ele. Papatya olmaz e qeti.
tarafından
Məncə var hamiləlik☺️☺️ dərman falan içmə. Dedin şimal bölgəsindəsiniz. Hava soyuqdursa ondanda olmuş ola bilər. Sulu yemək ye. Birdə həkiminə papatya çayını de. Belke hormonal derman verdi. Neçə st içtin çay??
(108 puan) tarafından
Ya inşaAllah vardır☺sabah tezden edecem eger tundlesse var uje solgunlassa iynedendi.
Gunduzler isti olur bura axsamlar uşuyur adam. Belkede soyuqda olub medeme gece ustum acilib edib. Papatya 2 stekan içdim dünen birden ağlima dank etdiki papatya cayi düşüye sebeb olur dayandirdim . Hekime elece yazdim demişdim test ne zaman edim dedi vaxtin kecsin sonra .ona gore daha nese demedim. Vaxtima hele var cunki kecmeyini gozleyemi bilerem))
-Reklam-

İlgili sorular

Kategoriler

1,493,873 soru

24,407,098 cevap

350,617 kullanıcı

...