Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar cok doldum bana bakin bi
0
oy
149
göst.
21 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
Nazendecee
(
63
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar 6 aylik evli 5 aylık hamileyim bi anneanne var her gitmeye bi laf sokar mutlaka canimi sıktı eve gelene kadar doldum ağladım ağlayarak yazıyorum. Neymis elimde tencere tencere yemekle gelmiyormusum kaynanama kac defa yemek yapıp getirmisim niye dedim bende yapıyorum kyanana yapmadım mi dedim bi çorbayla kiymali makarnani gördük dedi kabak graten yapmıştım filan onu hic getirmiyor o kadar tatlı yapıp getiriyorum dedim onu bende yaparım dedi o kadar zoruma gittikii tatli da basit tatlılar değil zorlu güzel pastalar maliyetli olandan. İçimden dedim bida ne gelir senin yemeğini yerim ne de sana bundan sonra tatli. Ondan sonra memleketten annemler geldi anneanne soruyo annenler ne getirdi diye onu bunu dedim kaynana niye geyirmiyon tutmuyon diye dedim bize göre az biseyler get8rmis sonra bayram sekerinden niye geyirmiyon ben gelemiyom ya bi gunde demedinkii sen gelemiyon bu da bizim bayram sekerimiz diye getirmemisim o arada esim iceri girdi ama sen geldin mi diye o iyice lafını söyledi sonra konuşamadı cani sıkıldı evden gitti. Benimde canım sıkıldı anneanne sanki kaynana cok doldum bizimde çevremizde gelinler var ama boyle gelin görmedik biz ben bilmiyorum ben gene düşünüp etmişim yapmışım göndermişim ben hamile ogrendimde 2 hafta kalkamadım kasik sancisindan bi gün demediki yapim da gönderim diye ben düşündüm gene yemek yapıp gönderdim. Zaten hamilelikten ne evlendiğimi bise anlamadimkii yeri geldi ben evimde yemek yapamadım yattim kendi necisin diye bile sormadı. Esim denen şahıstan ailesini tutuyo geldim günden beri gelinlik yapmıyormuşum onlara gidince de yemeklerini yapacakmisim. Martta evlendik esim.temmuzda Karadenize götürecekti onu bunu bahane etti Eylül dedi simdi de ben gelinlik yapmiyormusum beni nereye goturecekmis hicbise degmezmisim ben. Ve gurbetteyim zaten zorluyo olmucak sanirim bu is cok devam etmez gibi bebek doğduktan sonra yolunu bulacak gibi...
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
21 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tüm kaynanalar öyle. Hatta fazlası var eksiği yok. Kimin lafına ağlıyorsun. Allah aşkına bebeğini düşün. O şimdi üzülüyor etkileniyor. Gebelikte bir tarafdan hormonları etkiliyor. Gebe olmasaydın var ya, dediği yerde cevabı yapştırcaksın oh olacak.
21 Ağustos 2022
Nazendecee
(
63
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok ben cevap vermicekmisim cevap verirsem sunun gelini de cok arsiz derlermişş
21 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ağzı var dili yok deniliyor emin ol.
21 Ağustos 2022
Nazendecee
(
63
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendileri her agzina geleni soylucek mi böyle peki 28 yaşımdayım bide kaldiramiyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
0
oy
27
cevap
2,165