0 oy
244 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (899 puan) tarafından
Sütün fazla olması da olmaması kadar bı sorun yaşayan bilir bebeğim alamiyor ağzına dolu olunca ben de sagiyorum ama nereye kadar böyle olacak bilmiyorum sağıp buzluğa attım bı haftaya evime geçerim 16 saat uzaklıkta e buradaki sütler ne olacak bilmiyorum bu durumda ne yapıyorsunuz aklıma şey geldi hastaneler kabul ediyor mu süt ne bileyim sütü olmayan annelerin bebekleri için.. 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,479 puan) tarafından
Canim birilerine vermek de sıkıntı sonuçta hic tanımadığın kisilerle bebegin sut kardesi olabilir. Bu cok hassas konu. Sut verdigin kisileri tanıman lazim bağlantın olması lazim. Hic o islere girme derim. Memleke giderkende boyle dondurmayi falan erimemesi icin şokluyorlarya o tarz bise yaptırıp götürebilirsin. Bide surekli sagdigin icin daha cok artıyordur sütün canjm sagmasan cok mu doluyor ağrımi yapıyor  
tarafından
Öyle olmasi için 7 gün doyurmasi lazm diye biliyorum
(7,479 puan) tarafından
Hayir canim hanefi mezhebinde bir yudum bile icse sut kardesi oluyor safi mezhebinde doya doya ayri 5 kere emmesi gerekiyor.  7 gun doyurmak falan  diye bise yok
(899 puan) tarafından
Haklısın canım ne bileyim ya sagmasam boncuk boncuk oluyor göğüslerim sistikten sonra düşün yani
(7,479 puan) tarafından
Zor tabi canim ağrısı bilirim. Rabbim sifa versin. Zaten bi sure sonra terbiye oluyor sisip akmiyor ozaman rahatlarsin insaAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan küçük pldugu için hepsi yetmiyor siz az birşey sagip verin zamanla gerek kalmicak hatta yetmicek bile
(899 puan) tarafından
Ya mastit olucam sonunda 15 dk sagiyorum doluyor içtiği 30 ml ve çift sağım yapıyorum mecbur 250 ml artıyor e bı dahakine emzireyim diyorum emip bosaltamiyor yine aynı şey oluyor
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Sütün fazla olması da sıkıntı işte ama sağarak süz bezlerini düzene sokmaya çalışabilirsin canım. Başka bişey gelmiyo aklıma. Hastaneler konusunda emin değilim alırlar mı diye Soğutucu bi çantan veya soğutucu dolap gibi birşeyin yok mu evine gidene kadar buzunun çözülmesini engelleyecek 
(899 puan) tarafından
Yok işte biberonla da sürekli versem emmeyi unutacak dökmeye de kıyamıyorum en şifalı süt suanki
(1,217 puan) tarafından
Evet tabiki mümkün mertebe özellikle bu günlerdeki sütünü içmesi çok önemli. Biraz göğsün şişini sağdıktan sonra emzirmeyi denedin mi. Birde benim bildiğim göğsün hepsi boşalmadıkça bir süre sonra o kadar çok süt üretmemeye başlıyor süt bezleri. Ama tabi mastit olmamaya dikkat etmelisin
(899 puan) tarafından
Denedim tabi ama bebeğim biraz da küçük doğdu emip bitiremiyor bu sefer sürekli şiş oluyorum
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Maşallah ya o kadar imrendim ki şuan size Allah'ım bebeğinizin rızkını bol etsin şuan sütünüz öyle şifalı öyle bulunmaz bir nimetki eğer bu tarz şeylerin kargosu varsa lütfen onları bir araştırın yada en kötü ihtimalle uygun bir köpük bulup altını üstünü buzlarla doldurun gidene kadar su sebilleri olur ya plastik ondan alıp onda da götürebilirsiniz ama lütfen telef olmasın o süt bide evinize gidene kadar biraz az su için su içmek sütü arttırıyor ya süt yapan şeylere ara verin evinizde devam edersiniz bide bence mutlaka biliyorsunuzdur ama yine söylemek istiyorum bebeğiniz emzirirken siz arkanıza yaslanın öyle süt akışı yavaşlıyor bebeğiniz de daha rahat emer kendisi boşaltır sütünü insallah ❤️
(3,359 puan) tarafından
Evet birde makas yapınca fazla gelmesini engelliyor emerken
(1,667 puan) tarafından
Ha evet o da vardı ahh inşallah sütünüz hepsi bebeğinize nasip olur
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Maşallah canm ama nazar ettıreceksın burda ınsallah bı anda krsılmez sorun yaşamazsın sag elınzde buz kalıpları vs yokmu 6saatte erımez buzlu seyın ıcınde gelsın erımez bişi olmaz çöülürsede problem degil al kendıne sür cıldıne cok ıyı gelıyo yanı telef etme derım kıymetlı bişi
0 oy
(14,006 puan) tarafından
Hastane olmaz canim kimin sut kardeşi olduğunu bilemezsin o zaman da sıkıntı ama yakınında biri varsa o olabilir veya kalsın buzlukta giderken bi termos alırsın içine buz koyup götürürsün 
0 oy
tarafından
Canım sütünü öyle bir yere verme. Çünkü süt kardeşlik durumu olur takip edemeyeceğin bir durum olduğu için ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşayabilirsin. Sabun yapıyorlarmış sabun yapabilirsin. Bebeğine süt banyosu yaptıranlar bile var. Ama lütfen sütünü hiç bir yere bağışlama 
0 oy
(626 puan) tarafından
elinle sağıp boşaltmayı dene canım şu an ki sütlerini de muhafaza et değerli olan şu an ki sütlerin aynı problemi bende yaşadım bebeğim kalbi delik olduğu için emerken yorulurdu ememezdi sağıp koyardım şu an 3buçyk aylık daha yeni yeni talep arz meselesine geçiyoruz dolap doldu sütletle 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 221 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
13 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.

413,074 soru

12,436,438 cevap

45,821 kullanıcı

Kategoriler

...