0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (949 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar oğlum 3 yaşında. demin pipim ağrıyor deid açtı gösterdi. tam olarak nasıl tarif edeyim bilemedim .testislerin alt kısmı orası ağrıyor ddidi. başına gelen varmı nette korkutucu şeyler okudum acil götürmek lazimmi randevu da yok acilde ilgilenir mi bilmiyorum.oglen oynuyordu ediyordu bişey yoktu şimdi ağrıyor diyor pipisinin alt kısmında hafif kızarıklık var pişik mi desem sivilce başlangıcı gibi bişey acaba onun agirisni oraya mi bağladı.

3 Cevaplar

0 oy
(537 puan) tarafından
Aman internete bakmahjn insanın psikolojisini bozuyor kızarıklık sivilce gibi vs şeyler demişsiniz belki ondan ağrıyordur yine de götürün doktora randevu yoksa acile götürün gece agridigindan geldik dersiniz
(949 puan) tarafından
Şimdi sesi çıkmıyor yemeğini yiyor da anlamadım neden öyle yaptı.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Götür bence oynarken filan mı bı yere vurdu çocuk bu vurmuş olabilir hasas şeyler bunlar tuvalete götür çişini yaparken ağlıyorsa acile gidin bence
(949 puan) tarafından
Yok öğlen arkadaşımda idik sakince oynadı yaşıtı arkadaşıyla.guzel güzel bir sorun yoktu daha önce de hiç demedi yemekten sonra da hiç olmamış gibi bizle oynadı durdu
tarafından
Çocuk sonuçta oyuna dala bilir ay yaşıtları filan deme bizim akrabamiz ın oğlu öyle arkadaşları ile oynarken vurmuşlar orasına şişmiş 7 yaşın da filan annesin den korkmuş söyleyememis en son dayanamayınca söylemiş baya doktor doktor gezdiler sen yine bak üstüne düş mutlaka erkek çocuğu sonuçta iler ki hayatını etkileye bilir Allah korusn
(949 puan) tarafından
Yanimizdaidiler hani canının yanacagi bir durum olmadı yani korkmaz bu söyler normalde ama şimdi geçti diyor elletiyor
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Oynarken bir yere falan mı vurdu acaba ya da pişik olmuştur bir kaç gün gözlemle yine ağrıyor demeye devam ederse bir doktor götür canım 
(949 puan) tarafından
Sabah bir daha sorcam devam ederse götürürüz artk akşam yemeğinden sonra bişey demedi hiç oynadı bizle sordum aciyormu yok dedi .
(4,425 puan) tarafından
Ciddi bir şey yoktur inşallah canım dağıtım gibi çarptı belkide o aklık ağrıdı geçti ya da çok cisi geldide tuttuysa oda şancı verir
(949 puan) tarafından
Anlık biseydi sanırım çünkü şimdi dokunduruyo ve acımıyor diyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatma_d (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
2 Aralık 2023 Aile kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.