0 oy
1,585 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından
Bizim apartmanın kötü bir huyu var banyodan çok fazla ses gidiyor telefonla oynama sesi bile geliyor siz düşünün artık. Dün gece saat 4 e kadar oturdum uyku tutmadı eşimle oğlum uyudu. En son cok sıcak basti bir duş alıp yatayım dedim. Ben banyoya girdim yan dairede de su sesi gelmeye başladı. Yan dairede oturan kadın 2 haftalığına tatile gitti eşi evde sadece. Acaba gece benim duş almami yanlış mı anladı. Gerçekten eşimle bir şey yasamadık çok sıcaktı terledim o yüzden duş aldım. Sabah asansörde karşılaştık çok utandim adam gece gece duş almamizi yanlış anlayacak diye.  Kimin duş aldığını bilmiyor ama yinede utandim. Utanmam sacma mı sizce sırf bu yüzden apartman sevmiyorum 

39 Cevaplar

+2 oy
(2,769 puan) tarafından
Anlasa ne olur ki evlisin sonuçta istediğin saatte yaparsın. Onun karısı evde yoksa oda sıcaktan yapmıştır demiştir komşunun evi de sıcak oda sıcaktan yapıyor:)))) onun ne işi var gece 4 te senin yanlış anlaman lazım karısıda evde yok :)
(10 puan) tarafından
Çok güldüm bu yoruma yaa))(
(2,769 puan) tarafından
:)))))
-Reklam-
0 oy
(7,835 puan) tarafından
Kız niye utançtan ona ne 
(1,156 puan) tarafından
Yani ne bilim aklıma ne gelmiştir adamın
0 oy
tarafından
Ay ister ilişki yasa gir duşa kim ne diycek
(1,156 puan) tarafından
Kimse bir şey diyemez de ne bilim adam ne düşünmüştür diye taktım kafaya
(385 puan) tarafından
Yaa haklısınız da bizim üsttekilerde yeni evli ayy camlarda açık ya hepsi duyuluyor hey gidim gençlik hiç mi gelmiyor akıllarına bilmem
tarafından
Aboo ciddî misin ben de bundan çok çekiniyorum duyulacak kadar coşmuyoruz da ne bilim ister istemez ses gider mi acaba
0 oy
tarafından
Utanacak ne var kiz kendi evimizde hiç mi rahat hareket edemeyecez bu kadar takılma bence 
(1,156 puan) tarafından
Ay ne bilim utandım kız
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Evli barkli insansınız ona ne ki ?
(1,156 puan) tarafından
Bilmiyorum bir rahatsız oldum.
0 oy
tarafından

Yatak odamız üst katta. Yatakda dönsen bile alt katta duyuluyor:D

0 oy
(3,093 puan) tarafından
Utanılacak ne var canım kimene
0 oy
tarafından
Bunda utanılcak ne var kız kime ne istediğin saatte yıkanırsın kaldı ki ilişkide olabilir ona ne
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Kız ne var bunda herkez için doğal bişe bu o zaman eşinle girsen duşa kimsenin suratına bakamıcan duydular diye boşver o kadar kasma bence
0 oy
tarafından
Derdin böylesi de yani :)  kime ne ne zaman istersem duş alırım keyfimin kahyası mı millet 
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Valla tuvalette osurmaya çekinir olduk 

Neo komşu duyacak
0 oy
tarafından
Bacım senin evin ,senin banyon değil mi istediğin saatte girersin.istersen kocanla bir şey yaşar girersin,istersne bunalir girersin 
0 oy
tarafından
3 kere okudum yanlıs anlasılcak ne olabılır dıye, esınle bırlıkte olsan dus alsan adama ne? Eşin degıl mı kıme hesap verıceksın zaten
0 oy
tarafından
Ay sorma bizim evinde banyosuyla komsunun banyosu karsi karsiya sadece arada  50 santm falan bosluk var onlarda bizde alsak butun sesler gidiyor bende cok utaniyorm gece oylesine dus alsak bile yanlis anlarlar diye 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Kız kimi ilgilendirir, istersen kocanla ilişkin olsun. Sonuçta helallin. Hamileyken hiç evden çıkmadın mı?
(1,156 puan) tarafından
Ben kendi anne babama ve eşimin anne babasına hamile olduğumu söyleyemedim karnım çıkana kadar sonuçta onlarda biliyor bebeğin nasıl yapıldığını utandım
0 oy
(2,415 puan) tarafından
Bizim binada öyle her türlü ses geliyor ben duşta iken komşumda duşta olabilir aynı şey tuvalet içinde geçerli kimden kime ne. Niye utancam yaa 
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Adamda senin esinle ne yaptığını düşünecekti tövbe yarabbim ne saçma bir post bu yaaa(◔‿◔)
0 oy
tarafından
Kız kime ne hayırdır boşversene bizimde banyolardan çok ses gidiyor havalandirmalardan gidiyor sesler hep
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Çok saçma yani bizim ebeveyn banyosundanda geceleri hep su sesi geliyor hiç de aklımıza bile gelmez bize ne millet sıcaklar işe gidiyor terler yani niye banyo yaptıklarını niye sorgulayalim bizi niye sorgulasinlar milletin evinden bize ne onlara ne canım bu kadar takma bence 
0 oy
(1,683 puan) tarafından

Ben bizim toplumu anlamiyorum zaten evli insanlar duş alınca hemen akıllarina iliski geliyo ya kardesim hava sicak yeri geliyo günde cocuklarla 3 kere 4 kere duş alıyoruz sicaktan bunalip ee ozman gunde 4 kere mi yapiyoz insan bu sicakta ona dayanirmi ya :D

Bence bole düsünenler tek iliskidn iliskiye duş alıyorlar hep akillarinda o kalmis 

Sende utanma keyfin ne zman isterse dus alirsin dus almaninda yemek yeme gibi bi saati yok ya hani kimden cekiniyosun kendi evinde duşunu aliyon gece dusa girincede komsularina haber veremezsin duşa giriyorum sicak basti diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 216 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,462 soru

23,621,247 cevap

306,815 kullanıcı

...