0 oy
1,561 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından
Bizim apartmanın kötü bir huyu var banyodan çok fazla ses gidiyor telefonla oynama sesi bile geliyor siz düşünün artık. Dün gece saat 4 e kadar oturdum uyku tutmadı eşimle oğlum uyudu. En son cok sıcak basti bir duş alıp yatayım dedim. Ben banyoya girdim yan dairede de su sesi gelmeye başladı. Yan dairede oturan kadın 2 haftalığına tatile gitti eşi evde sadece. Acaba gece benim duş almami yanlış mı anladı. Gerçekten eşimle bir şey yasamadık çok sıcaktı terledim o yüzden duş aldım. Sabah asansörde karşılaştık çok utandim adam gece gece duş almamizi yanlış anlayacak diye.  Kimin duş aldığını bilmiyor ama yinede utandim. Utanmam sacma mı sizce sırf bu yüzden apartman sevmiyorum 

39 Cevaplar

0 oy
(13,626 puan) tarafından
Yani evli insanlar sevişir bunda utanacak ne var ki evcilik oynamıyoruz :)
-Reklam-
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Kiz bunu mu dert ettin bosver ev senin degil.mi ister 4 te girersin duşa  ister  5 te
0 oy
(8,205 puan) tarafından
Neden utanacaksın kız hoş başka ses duymamış ya tabi ki duş alacaksınız. 
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Te Allahim :))) bacım hepimiz o iş üzere yaratıldık yani o şekilde olduk ve çocuklarımızda o şekilde oldu :)))) bu işin de saati olmaz adamdan ne diye utanırsın eğer o aklından bisey geçirdi ise o utansın 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Ne alaka bacım ya kimi ne ilgilendirir sen fazla ince düşünüyosun. Adamin dunya derdi vardir malum geçim sıkıntısı. Senin banyo yapmani mi düşünecek 
0 oy
(115 puan) tarafından
Saçma değl ama ahlakınızçok güzel maşallah
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Çok saçma kime ne???
0 oy
tarafından
Keske birazda bizim komşu düşüceli olsa her gece ses yapıyor bıktım artk bağıra bağıra konuşuyor Allaha havale ediyorum kaç kere dayak yedi hâlâ ayni ses şimdi bile . eşim çok sinirleniyor sakince uyarıyor tekrar aynı şeyler napcam bilmiyorum aayy .
tarafından
Bu arada dayağı  başka sebeplerden yedi .
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Kimene canım ne utanicam
0 oy
(979 puan) tarafından
Kimseyi ilgilendirmez bnce
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Ister zabahin köründe ister gecenin bi vakti istediğimi yaparım kime ne koca benim ev benim ")
0 oy
(427 puan) tarafından
Sadece onun için mi duş aliyoruz ben terliyorum gunde 3 kez duş alıyorum ayrıca elalemi düşünerek yaşanmaz 
0 oy
(1,726 puan) tarafından

• O adam niye o saatte duş almış :angel:kafamda deli sorular :D
0 oy
tarafından
Saçmalıyorsun... istediğin saatte alırsın duşunu kime ne
0 oy
(363 puan) tarafından
Oda birşey mi bizim tuvalet saatleri miz bile bir nerdeyse ordan şifon bizden sifon sesi çıkıyor ayrıca bu sıcaklarda insan on kerede dua alor ve evlisin istediğin saatte yıkan kimene 
0 oy
tarafından
Niye utanasin. Evde misafirin olsa hiç duş almıyor musun mesela
0 oy
(796 puan) tarafından
Aman bacim dert ettigin seye bak kim ne anlarsa anlasin  kimene ister sicak diye yap ister obur turlu  kimseyi ilgilendirmez 
0 oy
tarafından
Utanılacak bir durum yok hatta gayet normal bişey ilişki yaşamış olsanız bile kimseyi ilgilendirmez evlisiniz kendi alanınız 
0 oy
(10 puan) tarafından
Bende hep öyle düşünüyorum gece 1 de falan banyo yapınca eşimden havlu falan istediyimde diyorum şimdi neler düşünüyorlar )))çok ince şeyleri düşünüyoruz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,262 soru

23,618,704 cevap

306,707 kullanıcı

...