0 oy
309 göst.
Aile kategorisinde (504 puan) tarafından
Kızlar biraz önce kolum çarptı bardak düştü tuz buz oldu halıları supurdum kaldırdım koltukların altına kadar sildim defalarca. Oğlum sürekli yerde ne bulsa ağzına götürüyor. Ben çok aradım hiç bulamadm ama korkudan gözüme uyku girmiyor ya bulup yutarsa diye beni rahatlatır misiniz lütfen 

17 Cevaplar

0 oy
(14,407 puan) tarafından
Kirila yerleri elinle gezdir Birde köşelere kaçıyor oralara da bak 
(504 puan) tarafından
Gezdridim bantla bile gezdirdim karalikt flaş açıp baktım belki parlar diye :D
tarafından
Kız daha napacaksin oku üfle yat :))
-Reklam-
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Hemde kaç defa kırıldı benimkide ne bulsa ağzında hatta geçen altılı sofa paketini atmış tuzla buz kaç gün geçti halen biryerlerden kırıntı topluyorum ama yapacak bir şeyim yok rahat ol yani ;)
(504 puan) tarafından
Ayy iyi bari bulmamış kaç aylik
(1,216 puan) tarafından
11 olacak  ya iyiki hatta az önce banyoda ayağımın altına battı bende şaşırıyorum balkonda kırılan şey nasıl banyoya ulaşıyor diye çok şükür ona denk gelmiyor
(1,216 puan) tarafından
Korkma sen bişey olmaz Allah'ın izniyle sabah bir daha bakarsın ama yoktur rahat ol
0 oy
tarafından
Oğlun uyumuyor mu sabah başında durursun canım 
(504 puan) tarafından
Uyuyor gündüz için korkuyorum ya görmezden diye zaten nolmakde dikkat ediyorum çok ama ne bileyim korktum iste
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Hepimizin başına geliyor bu durum defalarca heryeri temizlemişsin zaten sabah kalkınca biraz daha süpürke gezdirirsin korkma bisy olmaz
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canım haliyi baklona cikar silkele bi güzel süpür sil . Kacc defalar kırıldı benim
0 oy
tarafından
Süpürürken üstünden defalarca geçiyorum öyle süpürüyorum 
0 oy
(11,206 puan) tarafından
Kız ben çok kırdım iyice süpürdüm bişey olmaz 
0 oy
tarafından
Telefonun fenerini yak kırılan odada komple gezdir canım, parça kaldıysa parlar farkedersin 
0 oy
(7,035 puan) tarafından

Koskoca cam masam patladı bütün mutfağım cam içinde kaldı 

imagettemizleyene kadar aklım çıktı 

0 oy
(2,403 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnşallah yutmaz benim evde sıklıkla kırılıyor 1,5 yaşında bebeğim var bende iyice süpürüyorum kontrol ediyorum kırılmayan ev yoktur bence ya 
0 oy
(1,405 puan) tarafından
halıyı topla sirkele yinede 
0 oy
tarafından
Kırılıyor mu diye sormuşsun ya 12 kişilik yemek takımından sadece 6 kase kalmış diğer boylar da hep eksik kaldı. Bardakları kahvaltı takımından kirilanlari saymıyorum bile. Kırdı mi bela oluyor bide toplayan kadar deliriyorum. Bırakacak yer de yok. Daha geçen gün kurabiye yaparken borcamin bir kenarını yaprak şeklinde kırmış parçalar yerde. 

Parçaları topladıktan sonra makinayla odanın tamamını titizlikle temizliyorum. Eğiliyorum bakıyorum parlayan birşeyler var mı diye. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Sen daha fazlasını yapmışsın için rahat olsun. 
0 oy
(51,000 puan) tarafından
peceteyi ıslatıp bide onunla sil canim yerleri 
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Yorumlarda okudum bant çok mantıklıymş gırgır da geç rahatla şeytan insnaın aklına bi ton şey sokuyor vesvese veriyo bnde senin gibiyim vala
0 oy
(9,612 puan) tarafından
O kadar da değil bacım benim kırıldıgı cok oldu hatta kızım bebekken ağzına almış kırılan porselen parcasını şook olmuştum ağzından çıkınca.Elhamdülillah nişey olmadı ama bak sen yapmıssın yapacagını gerisi taktir ilahi
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Ben cam kırılan odaya oğlumu sokmuyorum o gün. Eşim akşam işten gelince tekrar kontrol ediyor yerlerde cam var mı diye eşimin gözleri şahin gibi benden iyi görüyor o yerdeki camları. Bi de telefonu flaşın açıp yere tutuyor cam parlıyor o zaman
0 oy
tarafından
Kırıldı hemde gecenin bir körü.  Sabahı sabah ettim. On kere falan süpürdüm heralde.  

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 353 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
9 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Y.emin (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 325 göst.
25 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.

405,848 soru

12,163,462 cevap

36,613 kullanıcı

...